Orsay divatmárka + kollekció blog

Trendek az Orsay háza táján

Frissítve: 2008. febr. 23., 00:39 | Megtekintve: 19230

Kövessük mi is a 2008-as divat legfőbb áramlatait a szupernőies Orsay márka tavaszi-nyári kollekcióival.

A német Orsay már 32 éve folytat hadjáratot a legnőiesebb stílus kialakításáért. Most megnézhetjük az egyre közeledő meleg évszak új kollekcióinak fő jellemzőit.

A városi hölgyek számára a ’60-as vagy ’80-as éveket idéző szabás és a geometrikus minták jönnek idén divatba. Választhatunk két eltérő színvilág, a fekete-fehér összeállításokkal erős kontrasztot alkotó pink és vörös pöttyök, illetve a barátságos mogyoró, banán, narancs és halványszürke árnyalatok összeolvadása között. Miniruhák és rövid szoknyák, széles nyakkivágások, testhez simuló nadrágok, retro minták határozzák meg ezt a stílust, amelynek lényege, hogy a nőies báj és klasszikus stílusérzék elérhető maradjon még a határozott fellépést igénylő munkakörben, vagy a rideg, városi környezetben mozgó hölgyek számára is.

A hétköznapi kollekció a kényelmes esti programok, lusta hétvégék és nyugodt családi események alatt is biztosítja, hogy csajosan trendi viseletben jelenhessünk meg. Lezser kényelem és feminin érzés hatja át a pólók, kabátok, felsőrészek és nadrágok alkotta kollekciót. A fő inspirációt itt a ’80-as évek stílusa adta, mind a színek kombinációja, mind az egyes darabok szabása terén. Felbukkannak a trendi, aszimmetrikus felsőrészek, a test vonalait követő nadrágok és egyenes szoknyák, ám ezeknél is a kényelem és praktikusság marad a fő szempont. A csíkok, pöttyök, apró sorminták és neonszínek remekül illenek a sportos, kényelmes, főként farmer, flanel, bőr és dzsörzé anyagokból készült darabokhoz.

A partik és különleges esték ragyogása után vágyakozók számára is külön kollekciót kínálnak az Orsay tervezői. A meleg tavaszi éjszakák királynőinek az ezüst, sötétkék és éjfekete darabok állnak idén a legjobban. Páratlan összhatásra vágyók az elegánsan sötét összeállításokat könnyedén megbolondíthatják egy fehér farmerrel is. Hosszú, puha felsők, sokat sejtetően fodrozódó tunikák és egyszerűen nagyszerű nadrágok kötelező kiegészítője egy csinos, csillogó táska, amely elég kicsi ahhoz, hogy ne legyen útban egy féktelen éjszaka alatt, mégis magunkkal vihessük minden kellékünket.

Ajánljuk még :

Újdonságok a piactéren