Jean Paul Gaultier kollekció blog

Gaultier a dalfesztivál döntőjében

Frissítve: 2008. máj. 15., 12:10 | Megtekintve: 2896

Megdöbbentően új oldaláról mutatkozik be Jean-Paul Gaultier - részt vesz a 2008-as Eurovíziós Dalfesztiválon, de most nem divattervezőként.

A divatvilág rendbontójaként számon tartott Jean-Paul Gaultier az utóbbi időkben sem unatkozik. A tengerészkék csíkokért rajongó tervező márciusban azzal kavarta fel a kedélyeket, hogy új Hermes kollekciója bemutatóján égő cigarettát adott az elegáns szőrmekabátot viselő modell kezébe.

Gaultier-Hermes kollekció dohányzó modellel

Ráadásul ebben a hónapban láthatjuk őt egy meglepő szerepben is, mivel a 2008-as, belgrádi Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének francia kommentátora lesz. A május 24-én adásba kerülő műsorra Gaultier saját bevallása szerint izgatottan készül.

“Gyermekkori álmom válik most valóra, régen mindig néztem a Dalfesztivált. Bár mi franciák elég sznobok vagyunk, és az utóbbi időkben sajnos túl kommerszé vált a műsor” – nyilatkozta Gaultier, aki rendszeresen öltözteti a résztvevőket. 1998-ban például Dana International, a transszexuális izraeli előadó, 2006-ban pedig a görög induló, Anna Vissi fellépőruháját tervezte meg.

Anna Vissi Gaultier ruhakölteményében

Ajánljuk még:
h3. A Vanity online piactere