Jean Paul Gaultier énekes blog

Az év hölgye felkérte az évezred tervezőjét

Frissítve: 2008. febr. 19., 15:52 | Megtekintve: 1556

Kylie Minogue és Jean-Paul Gaultier összerakják, amijük van, hogy felejthetetlenül fergetegessé tegyék a KylieX2008 koncert körutat.

Kylie Minogue nagyon boldog lehet mostanában, hiszen megkapta az Elle Style Awards gálájának egyik legrangosabb kitüntetését, a 2008-as Év Hölgye díjat. A minden évben Londonban megtartott eseményt a divatvilág Oscar-díjának is nevezik, és a szakma igen nagyra becsüli.

Ennek örömére Kylie az idei, KylieX2008 nevű koncert körút kedvéért maga mögött hagyta Dolcét és Gabannát, helyettük pedig a francia Jean-Paul Gaultier kreativitására bízta külsejének újraalkotását. Ezt Kylie stylistja, William Baker árulta el a publikumnak, mikor véletlenül elkotyogta, hogy együtt dolgozik Gaultier-val az új kosztümökön. Baker elismeréssel nyilatkozott eddigi közös munkájukról, majd hozzátette: “Kylie idén tölti be a negyvenet, és a ruhákat is ennek megfelelően tervezzük. A színpadon látni lehet majd, milyen szépen öregszik.”

Mivel Gaultier felelős Madonna világhírűvé vált, csúcsos melltartójának megtervezéséért, mindenki arra számít, hogy ezúttal is maradandót és egyedit fog alkotni, amivel Kylie Minogue hasonlóképp beírja magát a divattörténelembe. Bár az énekesnő most lép a negyedik X-be, új színpadi viselete a divattervező csapat szerint nem próbálja leplezni ezt a tényt. “A popszakmában nehéz fiatalosnak maradni, úgyhogy minek erőlködjünk? Kylie zenei karrierje amúgy is egy állandó fejlődési folyamat.”

Ajánljuk még :
h3. Újdonságok a piactéren