F&F hazai blog

Az F&F idén elhozza nekünk Párizst

Frissítve: 2011. máj. 16., 13:42 | Megtekintve: 3817

Elegancia, letisztultság, klasszikus vonalvezetés, stílusos, jól variálható darabok – ez jellemzi az F&F 2011 őszi-téli kollekcióját, amit egy nagyszabású divatshow keretében tekinthetett meg a közönség május 5-én a VAM Designban.

Az F&F designerei és stylist csapata ezúttal az elegancia, a fények és a csillogás fővárosába, Párizsba repítette a résztvevőket. A város hangulatát egyedülálló látványtechnika és hatalmas kivetítők varázsolták a színpadra, és a párizsi stílust tükrözték a kollekció egyes darabjai is.

Olvass tovább »



A legkisebb is számít: F&F bemutató

Frissítve: 2009. nov. 2., 19:00 | Megtekintve: 11409

Magyar sztárok felvonultatásával, látványos divat show keretében mutatkozott be az F&F 2010-es kollekciója.

Az F&F 2010 tavasz-nyári kollekciójának bemutatóját a Vasúttörténeti Parkban tartották október 29.-én este. Kíváncsi volt a kollekciókra számos ismert hazai személyiség, köztük Szerednyei Béla, Gallusz Niki, Szabó Patrícia, Polyák Lilla, Zimány Linda, Czifra Noémi és Széles Izabella is.

Olvass tovább »


Zséda az F&F ruháit viseli turnéján

Frissítve: 2008. nov. 26., 17:09 | Megtekintve: 9137

Biztos forrásból megtudtuk, hogy az elbűvölő énekesnő, Zsédenyi Adrienn 2008-as új lemezének bemutató turnéján az F&F csodálatos alkalmi ruháit viseli.

Mint arról korábban már beszámoltunk itt a Vanity.hu divatblogjában, az F&F ruhamárka 2008 novemberétől egy magyar híresség hivatalos öltöztető partnereként mutatkozik be. Zséda már a turné első állomásán is az F&F elegáns alkalmi kollekciójának darabjait viselte, ezekről láthattok most néhány exkluzív fotót!

A bájos és tehetséges énekesnő által viselt gyönyörű ruhák, kifinomult estélyik és elegáns kiegészítők elárulják, hogy Zséda remek stílus- és divatérzékkel válogatja össze ruhatárát, melyben mostantól hivatalos öltöztető partnereként az F&F lesz a segítségére. A szexi énekesnő új, Rogue címmel megjelent lemezének 5 állomásos turnéja alatt végig az F&F legszebb ruhakölteményeit viselve lép színpadra.

Az F&F nevű angol ruhamárka a legújabb trendeknek megfelelő, elegáns ruhákat, alkalmi összeállításokat kínál, de a többi designer márkánál elérhetőbb áron. A Zséda által viselt ruhák és az F&F kollekció többi darabja kizárólag a Tesco hipermarketekben kapható. Ha te is szeretnél minél varázslatosabb külsővel megjelenni – például a közelgő ünnepek alkalmával – mindenképpen válassz egy hozzád illő darabot a 2008-as őszi-téli kollekcióból.