Emporio Armani sztár blog

Victoria Beckham átvette férje szerepét

Frissítve: 2009. jan. 21., 15:35 | Megtekintve: 3053

Giorgio Armani újabb mérföldkőhöz ért, a fehérnemű kollekcióinak 20 éves fennállása során most először nem egy névtelen modell, hanem Victoria Beckham került az új reklámkampány képeire.

A 2008-as Emporio Armani férfi fehérneműk arca, David Beckham átadta a stafétabotot nejének, így 2009-ben már Victoria Beckham-et láthatjuk az Armani reklámfotóin. Bár Giorgio Armani női fehérnemű kollekciója több, mint húsz éves múltat tudhat maga mögött, eddig még nem volt példa rá, hogy névtelen modell helyett egy valódi híresség szerepeljen a kampányban.

A reklámkampány 2009 első negyedévében indul el, a cikkben is látható első két fotót pedig már most megtalálhatjuk az interneten. A szexi fehérneműben való pózolás előtt a 34 éves, három gyermekes Victoria állítólag sokat aggódott az alakja miatt, mégis elvállalta a szereplést, annyira lelkesedik az általa zseniálisnak tartott divattervező alkotásaiért. Giorgio Armani viszont nem osztozott a kétségeiben, mivel 24 millió dollárral díjazta az ex-Spice Girl munkáját, nemrég pedig így nyilatkozott:
“Victoria Beckham-nél jobb reklámarcot nem is találhattunk volna a nemzetközi Emporio Armani kampány elindításához. Ő egy valódi divatikon, aki ismertsége és az emberekre tett hatása által nagy segítséget nyújt a cég világszintű terjeszkedésében.”

A 2009 tavaszi-nyári kollekció reklámképeit Mert Alas és Marcus Piggott készítették, munkáikat hamarosan a világ legnagyobb országainak utcáin és a főbb magazinok reklámoldalain is viszontláthatjuk majd.