Puma ferrari

A jövővel versenyez a Puma motorsport kollekció

Frissítve: 2009. szept. 8., 12:51 | Megtekintve: 11959

Forma 1 versenyzők számára kifejlesztett, friss trendeknek megfelelő darabok kiadásával ünnepli a Puma a motorsportban eltöltött 10 évét.

A Puma jelentős mérföldkőhöz érkezett: idén 10 éve, hogy vezető szerepet tölt be az autó- és motorsport kategóriában. Az évforduló tiszteletére bemutatja a PUMA Motorsport 10th Anniversary elnevezésű ruha, cipő és kiegészítő kollekcióját, amely a pályára jellemző technikai teljesítményt a pályán kívüli divatviselettel ötvözi.

Olvass tovább »



Új Ferrari modellek

Frissítve: 2009. febr. 12., 18:24 | Megtekintve: 6664

Várod már az új Forma 1-es szezont? Nehezen bírod ki kedvenc, tűzpiros csapatod nélkül? Itt van két szuper Ferrari neked és a párodnak.


Két egyedi és izgalmas, a Ferrari életérzés és a sportos Puma stílus jegyében készült darabot mutatunk most be a legfrissebb tavaszi-nyári kollekcióból.

A Puma legújabb női kézitáskájával bárki teljessé tudja tenni modern öltözékét.
A friss Ferrari dizájn – a hosszúkás, téglalap forma, a perforált bőr fogantyú és a párnázott Ferrari felirat – ismét a Puma egyediségével párosul.
Ez a női táska a legkifinomultabb ízlésnek is megfelel, egyszerre trendi és sportos. A Puma-Ferrari életérzést pedig csak azt tudja átélni, aki ilyen táskát választ magának.

A Furio V MID SF a Puma Ferrari kollekciójának legújabb darabja az autóversenyzés izgalmát és sebességét testesíti meg.
A kifinomult külsővel rendelkező, könnyű cipőt ergonómiai szempontokat is figyelembe véve fejlesztették ki az autón belüli és kívüli használatra. TPU-húzókával ellátott tépőzárral is zárható, miközben a TPU-kéreg kellő védelmet és stabilitást is biztosít.
Ez a piros-fehér cipő valóban biztosítja a könnyed járást és a gyorsaság élményét.

A Ferrari táska és a Furio cipő mellett a további Puma termékeket is nézd meg a piactéren!