Burberry kollekció blog

Kockamintás pasik élő egyenesben

Frissítve: 2010. jan. 19., 07:00 | Megtekintve: 3403

Online közvetítésben adta le a teljes milánói Burberry Prorsum divatbemutatót a márka honlapja, így megismerhettük a divatház legújabb stíluspalettáját. Ha lemaradtál, akkor sem késő!

Christopher Bailey tervezőként teljesen szembefordult önmagával: a legújabb Burberry Prorsum kollekció szöges ellentéte a tavalyi stílusnak. Ha az élő közvetítésről lemaradtál, utólag is megnézhet a teljes divatbemutatót, ami Milánóban zajlott le hétvégén.

Olvass tovább »



Hermione Granger zöld ruhákat tervez

Frissítve: 2010. jan. 17., 07:00 | Megtekintve: 4091

A Harry Potter sztárja, Emma Watson hamarosan megmutatja elkötelezettségét a környezettudatos divat iránt egy különös kollekcióval.

Emma Watson-nak egyre több köze van a divathoz, már régóta nem csak a Harry Potter egyik főszereplőjeként ismerjük. Most divattervezőként valami különlegeset készül alkotni.

Olvass tovább »


A Burberry tavaszi-nyári kollekciója

Frissítve: 2008. ápr. 9., 14:29 | Megtekintve: 5840

Áprilisban berobban a divatvilág köztudatába a Burberry legújabb, már lassan egy éve folyamatosan emlegetett, várt kollekciója.

Itthon a legelső, 205 négyzetméteres, két szintes Burberry áruház 2008 tavaszán nyitott meg, a budapesti Andrássy út 24. alatt, ahol a londoni üzletekével tökéletesen megegyező árukészlet várja a látogatókat. A cég igazgatója, Christopher Bailey korábban a Gucci, a Tom Ford és a Donna Karan divattervező munkatársaként szerzett érdemeket. A New York Times szerint a márka az utóbbi időkben kezdődött, rohamos felvirágzása kizárólag az ő modern, újító intézkedéseinek köszönhető.

A tavaly óta várt tavaszi-nyári kollekcióval egy mostanában trendinek számító, számukra mégis új irányba indul el a Burberry. A cég gyökereire utaló, katonai egyenruhákra emlékeztető vonásokat romantikus, nőies hatásokkal tompítják, mindebbe bedobva egy-egy sportos darabot is. Minden stílusában az erőteljesen feminin összhatás érzékelhető, a kék sötét és világos árnyalatait, a dinamikus fekete-fehér kontrasztokat kiegészíti a bézs, barna, arany és rézszín mértéktartó használata. Táskák, kiegészítők és cipők nagy választéka teszi teljessé a klasszikus Burberry-külsőt. Ráadásul nemcsak a meleg időre, de a szabadtéri sportolásra és esős napokra is gondoltak a tervezők, így a trendi esőkabátok, pulóverek és sportfelszerelések sem maradtak ki a kollekcióból.

A 2008-as milánói divathét kifutóin nagy durranásnak számított a Burberry két bemutatója, és bár az őszi kollekció is hatalmas sikert aratott, egyelőre csak a tavaszi-nyári darabok kerülnek a boltokba. Már a reklámképeken is vidám, mégis elegáns érzésvilágot teremtettek a régi, egyhangúan fekete-fehér kampányoktól teljesen eltérve. Agyness Deyn és Lily Donaldson, a két, mostanában feltörekvő brit szupermodell mellett Sting lánya, Coco Sumner is megjelent a tavaszi-nyári kampány arcaként, számtalan más zenész, modell és művész társaságában.

Ajánljuk még:
h3. Burberry 2008 tavaszi-nyári kollekció