Kultikus klumpák, áprilistól nálunk is

Frissítve: 2011. jan. 21., 06:00 | Megtekintve: 3170

Idén tavasszal a H&M büszkén lép együttműködésre a svéd kultikus facipőket gyártó Swedish Hasbeens márkával.


Április 20-ától a világ 150 üzletében elérhető a 70-es évek hagyományos svéd stílusai által inspirált, három fatalpú cipőstílus, melyek kizárólag a H&M számára készültek. A környezetbarát Swedish Hasbeens termékek tökéletes példái annak, hogyan tartható fenn természetes módon a divat élvezete.

– Imádom a Hasbeens termékekből, a fából és a bőrből áradó eredetiséget, és azt is, ahogy a svéd hagyományokból valami modernet és korszerűt hoznak létre – lelkesedik Ann-Sofie Johansson, a H&M vezető tervezője. – A Hasbeens for H&M kollekció termékei tökéletesen illeszkednek a 70-es évek bohém stílusába, amely a következő szezon divatjának fontos eleme lesz.

A drámai hatást erősíti a bokánál három csatos pánttal záródó telitalpú cipő, melynek lábfejen átívelő pántjai a fatalpba vannak ágyazva, ezáltal a gladiátor-stílus egy váratlan rafinériával bővül. Ez a telitalpú szandál krém- vagy homokbarna színű felsőrésszel, valamint halvány faárnyalatú, illetve fekete vagy fehér talppal kapható.

Ezenkívül ott a magas sarkú, egypántos nyári szandál piros vagy halvány faárnyalatú fatalppal, végül pedig a lábujjaknál nyitott, bebújós, kígyóbőr mintás, felül szalaggal ellátott telitalpú cipő.

A 36-40-es méretekben kapható lábbelik ára 12990 Ft vagy 14990 Ft lesz.



Kapcsolódó márkák: H&M


Ajánljuk még