Donna Karan órakollekció, egy új időszámítás

Frissítve: 2007. dec. 5., 11:45 | Megtekintve: 9385

Bármit gondolsz és bármilyen trendeket is követsz, a Donna Karan New York bőséges választékában most megtalálod új, kedvenc órádat.


Donna Karan egy modell lányaként cseperedett fel, és már gyermekkorában a divattervezésnek szentelte életét. Kollekciói a csakis rá jellemző stílus mellett mindig szem előtt tartják a kényelmet, hordhatóságot és első osztályú minőséget – nincs ez másképp az által tervezett órák esetében sem.

A DKNY órák világa a család minden tagja számára kínál olyan modellt, ami megfelel ízlésének és igényeinek. Sportosabb vásárlók akár 160 méteres mélységben is viselhetik DKNY órájukat, üzletemberek kihangsúlyozhatják modern eleganciájukat, a csillogást kedvelő hölgyek pedig biztosan meglátnak egy kedvenc ékszereikhez passzoló darabot. Az órák ennek jegyében tíz különböző stílust és hangulatot képviselnek, a kollekciók fantázianevei pedig Essentials, Modern Edge, Digital, Sport, Flex Bands, Round, Crystal Collection, Steel Bracelet, Urban Faces és Gents Chronograph, amelyekről az alábbiakban részletes leírást adunk.

Az Essentials kollekció mindkét nem számára kínál órákat, és a minden alkalomra megfelelő, az alapvető stílusokat vonultatja fel, amik nélkül egyetlen ruhatár sem lehetne teljes.

Nevéhez hűen a Modern Edge egy kissé futurisztikus, a legdivatosabb öltözéket is tökéletesen kiegészítő, újszerű formákat mutatja be, nőknek és férfiaknak egyaránt.

A Sport névre keresztelt kollekció az aktív életmódot folytató, órájukat nem csak kiegészítőként használó, strapabíró darabokat igénylő vásárlókat célozza meg.

A Digital órák férfiaknak és nőknek is szóló, különböző alakú, színű és stílusú, ám minőség és egyediség tekintetében mégis egyforma modellek, digitális kijelzővel.

Flex Bands névvel a különböző méretű, kizárólag hölgyeknek tervezett órákat látták el. A kollekció része a közkedvelt NY 3652 modell, egy fekete számokkal díszített, arany kvarc karóra.

A Steel Bracelet darabok rozsdamentes acélból készült, ízléses színekkel, gömbölyű formákkal, finom vonalakkal, választható színű óralappal rendelkező kvarcórák, amelyek 50 méterig vízállók.

Urban Faces a neve annak a stílusnak, amely az egyszerű eleganciát és némi hivatalosságot sugárzó, praktikus időmérőket kedvelő, elfoglalt üzletemberek és -asszonyok viselete.

A Crystal Collection órák különböző, ünnepi vagy formális alkalmakra, elegáns viseletek kiegészítőiként érvényesülnek a legjobban. A rozsdamentes acélból készült, vízálló kvarcóra kollekció legismertebb darabja a 3 cm széles, DKNY monogrammos NY 3713 modell.

Csakis férfiak számára tervezték a Round kollekciót, melynek minden darabja kerek formákkal és 165 méterig tartó vízállósággal rendelkezik, emellett legjobban egy elegáns öltöny illik hozzá, és több színben is kapható.

A Gents Chronograph szigorúan azon uraknak szól, akik öltözködésük minden apró részletével szeretnék kihangsúlyozni saját férfiasságukat, így még véletlenül sem választanának nőies jellegeket hordozó órát

Ajánljuk még:
h3. Órák a piactéren



Kapcsolódó márkák: Donna Karan


Ajánljuk még

Donna Karan így öltözteti a New York-i nőket tavasszal

A Burberry tavaszi-nyári kollekciója

100 milliót érő magyar divattervező