Mit láttunk az American Music Awards 2007 vörös szőnyegén?

Frissítve: 2007. dec. 2., 14:47 | Megtekintve: 2176

Vanessa Hudgens, Fergie és Rihanna a zenei életben kicsit sem hasonlítanak, de a november 19-én tartott gálán mégis volt rajtuk valami nagyon egyforma.


Hangzás terén semmi közös nincs bennük, a divatban mégis hasonló döntéseket hoznak. Rihanna, Alicia Keys, Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens és Fergie az American Music Awards 2007 díjkiosztón, mindannyian csillogó, kövekkel és flitterekkel díszített miniruhában jelentek meg, ami állítólag az idei tél legtrendibb viselete hollywoodi és zenei körökben.

Rihanna vészesen sokat mutató, Swarovski kristályokkal borított Armani ruhájánál jóval különösebb darabok is feltűntek az érkező sztárokon. Például Carrie Underwood virágmintás, fehér Georges Chakra minije, Beyoncé rizikósan szűk, számolhatatlan mennyiségű karkötővel kiegészített aranyszínű estélyije vagy Avril Lavigne eklektikus, póló és flitteres szoknya összeállítású fellépőruhája ellentétes érzelmeket váltottak ki a nézőkből.

Érdemes odafigyelni a sztárok körében népszerű hóbortokra, hiszen sosem tudhatjuk, legközelebb melyikük adja ki saját kollekcióját és forgatja fel ezzel saját ízlésének megfelelően az aktuális divatot. Az pedig nem csoda, hogy a különleges darabokra éhezők is kíváncsian várták a ceremóniát, hiszen az évente megrendezett, los angeles-i gálán a zenei élet és sztárvilág egyébként is egyediségük miatt ismert alakjai mindig kitesznek magukért. Rengeteg képet és a díjazottak komplett listáját megtalálod az AMA hivatalos oldalán.

Ajánljuk még:
h3. Ékszerek, amikben sztárnak érzed magad



Ajánljuk még

Fashion Awards Hungary 2008 gála

Díjak, pletykák, divat - Fashion Awards Hungary 2010

Egy kis Oscar-divat 2008-ra

Kik kapták a 2009-es Divat Oscar-díjakat?

Az Év Férfija ilyen ruhákat érdemel!

Az 5 legszebb Golden Globe ruha

A 66. Golden Globe gála ruhái

Sztár-túladagolás a Sugarbird kifutóján

Legszebbek az Oscar vörös szőnyegén