Az Év Férfija ilyen ruhákat érdemel!

Frissítve: 2009. szept. 16., 18:42 | Megtekintve: 6168

Ki lett idén az Év Férfija és milyen ruhában vonultak végig a meghívott celeb hölgyek a GQ magazin vörös szőnyegén? Nézd meg a képeket!


A GQ magazin minden évben díjazza azon férfiakat, akik az adott esztendőben valami kiemelkedőt alkottak vagy vittek végbe. 2009-ben az Év Nemzetközi Férfija címet Mickey Rourke, az Év Hölgye díjat pedig Lily Allen nyerte el. Filmesek közül Guy Ritchie, sportoló kategóriában Jenson Button, designerek közt pedig Giles Deacon lett az év pasija.

Persze a londoni Royal Opera House-ban tartott díjátadón női sztárok is voltak tömegével, akiknek a ruhája sokkal jobban érdekel minket, mint a pasik kötelező öltönyei. Szemezgessünk belőlük egy kicsit!

Lily Allen, a 2009-es Év Hölgye egy hosszú, fekete, félig átlátszó Chanel darabot választott díja átvételéhez.

Bár Eva Mendes most nem került a színpadra, uszályos, lila Calvin Klein ruhájának mindenki csodájára járt az este folyamán.

Freida Pinto, a Gettómilliomos indiai sztárja Christian Kane nagyon friss, 2009 őszi kollekciójából kapott kisestélyit az alkalomra.

Kate Moss egy Alexander McQueen által tervezett darabban adott elő rögtönzött rúdtáncot az after party-n.

A Vogue címlaplány és Victoria’s Secret modell, Rosie Huntington-Whiteley egy szimpla és nagyon cuki Preen ruhában tűnt ki a vendégek közül.

A mostanában egyre több hollywoodi szuperprodukcióban feltűnő Gemma Arterton ruha helyett egy feminin Louis Vuitton kosztümben jelent meg.

Elizabeth Hurley szintén csak nézőként volt jelen, de a vörös szőnyegen királynő módjára, egy kék Versace modellben vonult végig.

Daisy Lowe, a feltörekvő angol modell nagyon jól választott, mivel az év tervezőjének kikiáltott Giles Deacon egyik munkájában jelent meg.



Ajánljuk még

Trendek az 51. Grammy díjátadón

A ruhák, amik történelmet írtak

Meglepetések a 81. Oscar gálán


Kommentek

nickyhttp://cica– 2010. dec. 7., 15:54

ez lool


nickyhttp://12– 2010. dec. 7., 15:53

ez lool