Súlyos hírek, vékony csajok

Frissítve: 2009. okt. 16., 14:34 | Megtekintve: 9233

Lagerfeld szerint mindenki egy dagadt disznó, a fejénél keskenyebb derekú modellt pedig kövérsége miatt rúgták ki.


A divatvilág ezen a héten is kitermelte betevő botrányadagunkat – a hiúság és szépség fellegvárában most háromszor is a hírhedten sovány modellek testsúlyának kérdése van a középpontban.

Egy modell, két botrány: Kirúgták, mert “kövér”

Filippa Hamilton-t 6 év együttműködés után dobta ki a Ralph Lauren cég, mert állítólag “olyan kövér lett, hogy már nem fért bele a ruháikba”. Az alig 53 kilós, nagyon magas lány, aki 17 éves kora óta dolgozott a cég kampányaiban, természetesen zokon vette és igazságtalanságnak tartotta a dolgot, de ekkor még nem ért véget az ügy: kálváriája fél évvel később, a napokban tovább folytatódott.

Az óriásfejűvé retusált lány

“Nagyon meglepődtem, mikor megláttam a képet magamról, amin a fejem jóval nagyobb, mint a derekam” – mondta Filippa legutóbbi Polo Ralph Lauren kampányának képeivel kapcsolatban, amik egy hete kerültek nyilvánosságra. Az utómunkák során ugyanis szürreálisan lesoványították a testét, dereka például keskenyebb a fejénél. A luxusruházati cég természetesen azt nyilatkozta, csak véletlenül hozták nyilvánosságra a torz fotókat.

Lagerfeld szerint mindenki egy dagadt disznó

Egy német magazin (amely ezentúl csak átlagos nőket mutat majd be lapjain) interjút készített Karl Lagerfelddel, amiből kiderült: a tervező szerint mindenki, aki rosszat mond a modellek alkatára, csak irigy és kövér. “Ezek a dagadt nők a tévé előtt chipset zabálva kijelentik, hogy a lányok betegesen vékonyak. A divatvilág az álmokról szól, senki sem akarna gömbölyded nőket bámulni.”



Kapcsolódó márkák: Karl Lagerfeld, Ralph Lauren


Ajánljuk még


Kommentek

fpt – 2011. júl. 10., 20:22

Amúgymeg pont Lagerfeld ugat? A szájbarakott diétája nélkül egy tokakirály volt, úgyhogy miről is nyafkázunk itt? http://www.diet-weight-lose.com/celebrity/celebrity-picture/karl-lagerfeld_before-diet.jpg


fpt – 2011. júl. 10., 20:15

Abban egyetértek, hogy a kifutón vékony lányok legyenek, mert a divat tényleg nem arról szól, hogy az utcán ki hogy öltözködik, legalábbis a kifutón nem ez az elsődleges szempont, ott ugye a modellek az eszközök a művészi alkotások bemutatására. Az viszont felbsz, hogy Lagerfeld lettlégyen akármilyen nagy koponya is, lekövérezze még a csontvékony lányokat is (úgyhogy még csak nem is az irigykedésről van szó észlények...) A fent említetteket is lekövérezte, vagytok ti olyan vékonyak? Annál vékonyabb már csak egy csontváz tud lenni...


Cloee – 2011. máj. 2., 14:49

Blair igazad van. Egyébként nem mindenki tehet róla hogy sovány..és a legtöbb nő féltékeny és csak örülne ha ilyen vékony lenne. és a másik a genetika, azzal nemlehet mit kezdeni. :)


Blair – 2010. aug. 15., 21:05

A modellek nagyon sokat tesznek azért, hogy úgy nézennek, ahogy. Lagerfeldnek igaza van, senki nem akar kövér nőket bámulni, csak mert a lakosság 80%-a elhízott, lusta, képtelen sportolni és tenni azért, hogy csinos legyen. Kitartás kell, nem áskálódás, csak azért mert irigyek vagytok ránk!!!


Kiskecseg – 2010. febr. 26., 11:25

Ez az elfuserált alak meg ki a f*szom?


Faltörőkos – 2009. okt. 16., 17:53

Azért fizetik őket, hogy ne egyenek!


Tutenkamon – 2009. okt. 16., 17:52

Aki volt már igazi kifutós divatbemutatón, az tudja hogy ott csak az eytrém vékony csajok mutatnak jól, egy átlagos csaj már kövérnek tűnik. 53 a felső határ...


V10R1C4 – 2009. okt. 16., 15:30

Nem azért, mintha kilóra mérném az embertársaimat (én se vagyok egy Brünhilde), de bazzeg, ezek sose láttak még embert? Anatómia, _mint olyan_??? Egy bármilyen vékony nőnek van dereka, csípője, benne eleve egy csont, amiből ugye bajosan lehet fogyni, és nem is kell... Lagerfeld meg inkább ne beszéljen, jobban áll neki a némafilm:/


Csőrike – 2009. okt. 16., 14:42

Lagerfeld vajon már soha nem nyilatkozik olyat, ami kicsit is szimpatikusabbá tenné?