Ma debütál Nicole Richie kismamaruha kollekciója

Frissítve: 2009. aug. 7., 17:14 | Megtekintve: 4490

A leendő anyukáknak még arra a 9 hónapra sem kell lemondaniuk a divatról, amíg régi ruháik nem passzolnak rájuk, mert itt van Nicole Richie kollekciója.


A hírekben két-három éve még csak súlyos anorexiája miatt szereplő Nicole Richie gyökeresen megváltoztatta életét – éppen második gyermekét várja és saját terhesruha kollekciót tervezett. Az első 3 exkluzív kampányképet már mi is megnézhetjük, illetve a darabok felkerültek a divatkatalógusba is.

A 14 darabos kollekció mától, vagyis augusztus 7.-étől kapható USA szerte minden A Pea in the Pod üzletben és a Magyarországra is szállító webshopban. Nicole előző terhessége alatt kellemesen meglepte a közvéleményt stílusos, csinos összeállításaival, és most minden terhesruhákkal kapcsolatos tapasztalatát belevitte a designba.

“A terhesség alatt a nők úgy érzik, kénytelenek lemondani megszokott öltözködési stílusukról, és ez persze rosszul érinti a kismamákat. Azt akartam elérni, hogy a nők örömmel viseljenek terhesruhákat” – nyilatkozta Nicole, aki természetesen saját maga állt modellt a kollekció kampányképeihez.



Kapcsolódó márkák: Nicole by Nicole Richie


Ajánljuk még