Elképesztő sztárfelhozatal a G-Star koktélpartiján

Frissítve: 2009. máj. 27., 19:08 | Megtekintve: 6629

A magyar celebvilág a legfrissebb kollekciók mellett koktélozta végig az estét a G-Star Store hivatalos megnyitó partiján, a Vanity pedig végigfényképezte a bulit, hogy ti se maradjatok ki belőle!


“Mi van itt? Koncert, vagy valami külföldi sztár jött?” – kérdezte egy kíváncsi járókelő a celebekkel és modellekkel tömött, lüktető zenétől hangos üzlet előtt, és ezzel már mindent el is mondtunk a G-Star fergeteges nyitópartijáról.

Az Andrássy út 2. alatt található, első hazai G-Star márkaboltban már múlt hét óta lehet vásárolni (ahogy korábban már megírtuk), de május 26.-án este a magyar divatélet, a sajtó és a sztárok összejöttek egy koktélpartira, hogy megcsodálhassák az üzletet. A korán érkezőknek még volt alkalmuk kényelmesen átböngészni a 2009 nyári G-Star Raw denim kollekciót – később már mozdulni se lehetett a celebektől, fotósoktól és egyéb meghívottaktól.

A végig kellemesen (és hangosan) dübörgő zene alatt olyan nevek vonultak be, mint Dukai Regina, Metzker Viki, Karsai Zita, Pikali Gerda, Kis Hegedüs Réka, Zsidró Tamás, Fresh Wiki és DJ Junior. Az üzlet előtti utcarészen kordonnal elkerített, rögtönzött szabadtéri bárban a hangulat leginkább az exkluzív hollywoodi filmpremiereket idézte – a hatalmas G-Star Raw felirat alatt koktélozó hírességek körül fotósok és pincérek rajzottak. Eközben odabent az üzletben a G-Star pólót és farmert viselő fiúk és lányok lelkesen mutogatták végig a kínálatot az érdeklődőknek, a próbafülkék előtt álló sor pedig hosszan kígyózott. A végre Magyarországon is kapható darabok még a celebek fantáziáját is megmozgatták.

A G-Star minden szempontból kiérdemli helyét az Andrássy úti luxusüzletek között, berendezése tökéletesen illik a trendi, modern és laza márka imidzséhez. A megnyitó alatt a kirakatban és a kassza felett óriási tévéken G-Star divatbemutatók és reklámspotok mentek, a polcokról és állványokról pedig szépen fogytak az új kollekció darabjai.

Már rég besötétedett, de se a bulizók száma, se a trance dübörgése nem akart csillapodni. Mikor az út túloldalán elhajtó városnéző buszon ülő turisták egy emberként kezdtek csápolni és éljenezni a G-Star elé érve, a vendégek kissé értetlenül néztek vissza. Ez nem a White Sensation, csak egy üzletnyitás. De azok közül biztosan a legfergetegesebb volt.

A G-Star koktélpartin készült többi képet a cikk folytatásában nézheted meg.



Kapcsolódó márkák: G-Star Raw

Kapcsolódó üzletek: G-Star Raw Store - Andrássy út


Ajánljuk még