G-Star Raw blog

Ősz és tél meglepő színekben

Frissítve: 2010. szept. 15., 05:00 | Megtekintve: 3266

A G-Star Raw 2010 őszi-téli kollekciója sem szabásban, sem színvilágban nem próbál beleolvadni az átlagba.

Bármi is éppen a trendek nemzetközi irányzata, a G-Star nem törődik vele – az idei hideg évszakokra ismét megalkották saját stílusukat, ami nem hasonlít más divatházak egyetlen darabjára sem. Ezek a női és férfi darabok hamarosan kaphatóak lesznek az üzletekben.

Olvass tovább »Akció: G-STAR szülinapi kedvezmény minden termékre!

Frissítve: 2010. jún. 9., 05:01 | Megtekintve: 4206

Idén első születésnapját ünnepli a G-Star Raw márkabolt, ennek örömére 20%-os kedvezmény vár mindenkit az üzletben!

A budapesti G-STAR üzlet születésnapján egész napos meglepetés akciót tart a márka rajongóinak!

Olvass tovább »


Elképesztő sztárfelhozatal a G-Star koktélpartiján

Frissítve: 2009. máj. 27., 19:08 | Megtekintve: 6629

A magyar celebvilág a legfrissebb kollekciók mellett koktélozta végig az estét a G-Star Store hivatalos megnyitó partiján, a Vanity pedig végigfényképezte a bulit, hogy ti se maradjatok ki belőle!

“Mi van itt? Koncert, vagy valami külföldi sztár jött?” – kérdezte egy kíváncsi járókelő a celebekkel és modellekkel tömött, lüktető zenétől hangos üzlet előtt, és ezzel már mindent el is mondtunk a G-Star fergeteges nyitópartijáról.

Az Andrássy út 2. alatt található, első hazai G-Star márkaboltban már múlt hét óta lehet vásárolni (ahogy korábban már megírtuk), de május 26.-án este a magyar divatélet, a sajtó és a sztárok összejöttek egy koktélpartira, hogy megcsodálhassák az üzletet. A korán érkezőknek még volt alkalmuk kényelmesen átböngészni a 2009 nyári G-Star Raw denim kollekciót – később már mozdulni se lehetett a celebektől, fotósoktól és egyéb meghívottaktól.

A végig kellemesen (és hangosan) dübörgő zene alatt olyan nevek vonultak be, mint Dukai Regina, Metzker Viki, Karsai Zita, Pikali Gerda, Kis Hegedüs Réka, Zsidró Tamás, Fresh Wiki és DJ Junior. Az üzlet előtti utcarészen kordonnal elkerített, rögtönzött szabadtéri bárban a hangulat leginkább az exkluzív hollywoodi filmpremiereket idézte – a hatalmas G-Star Raw felirat alatt koktélozó hírességek körül fotósok és pincérek rajzottak. Eközben odabent az üzletben a G-Star pólót és farmert viselő fiúk és lányok lelkesen mutogatták végig a kínálatot az érdeklődőknek, a próbafülkék előtt álló sor pedig hosszan kígyózott. A végre Magyarországon is kapható darabok még a celebek fantáziáját is megmozgatták.

A G-Star minden szempontból kiérdemli helyét az Andrássy úti luxusüzletek között, berendezése tökéletesen illik a trendi, modern és laza márka imidzséhez. A megnyitó alatt a kirakatban és a kassza felett óriási tévéken G-Star divatbemutatók és reklámspotok mentek, a polcokról és állványokról pedig szépen fogytak az új kollekció darabjai.

Már rég besötétedett, de se a bulizók száma, se a trance dübörgése nem akart csillapodni. Mikor az út túloldalán elhajtó városnéző buszon ülő turisták egy emberként kezdtek csápolni és éljenezni a G-Star elé érve, a vendégek kissé értetlenül néztek vissza. Ez nem a White Sensation, csak egy üzletnyitás. De azok közül biztosan a legfergetegesebb volt.

A G-Star koktélpartin készült többi képet a cikk folytatásában nézheted meg.

Olvass tovább »Megnyílt az ország első G-Star Store-ja!

Frissítve: 2009. máj. 18., 14:42 | Megtekintve: 6502

Újabb lépést tett Budapest a divat metropolisszá válás útján, végre nálunk is márkaboltot nyitott a G-Star Raw, a farmer kollekciók királya!

Május 12.-én megnyílt a belvárosban a G-Star Store, így végre mi magyarok is hivatalos márkaboltból szerezhetjük be a híres holland márka aktuális kollekcióit.

A farmer ruházat világában egyedülálló designjáról és eklektikus stílusáról ismert G-Star Raw folyamatosan terjeszkedik a világ országaiban. Mottója, a “Just the product” (Csak a termék) arra utal, hogy a márka számára mindig a vásárlók elé kerülő ruhák a legfontosabbak, az imidzs vagy a divatkritikusok véleménye csak második lehet a sorban.

Az Andrássy út 2 alatt, luxusüzletek szomszédságában található új G-Star márkaboltban máris válogathatsz az idei nyári kollekció legjobb darabjaiból.