Lenyűgöző Luan by Lucia bemutató

Frissítve: 2009. ápr. 29., 15:00 | Megtekintve: 2965

A tavalyi Észak Legendái elnevezésű Luan by Lucia kollekció után kiváncsian vártuk, mivel rukkol elő ebben az évben a neves tervezőnő, S. Hegyi Lucia. A bemutatón ülve lenyűgözve éreztük magunkat, csodálatos hangulatot varázsoltak körénk.


A színek rejtett üzenete elnevezésű kollekció bemutatóját kiállítással egybekötve csodálhatták meg a vendégek április 28.-án, a B55 kortárs művészeti galériában. A Luan by Lucia Divatház legújabb, 28 ruhakölteményből álló kollekciója a legfinomabb és legnemesebb természetes anyag, a selyemszövet különféle változataira épül.

“A kollekciót olyan hölgyek számára terveztük, akiknek fontos, hogy mindennapi életükben körülvegye őket a pompa és elegancia, akik szeretik a kényeztetést és életüket jól átgondoltan alakítják. A selyem a ruhát ékszerré varázsolja, viselésével a nő valódi Istennőnek érzi magát.” – mondta S. Hegyi Lucia tervező.

S. Hegyi Lucia pink selyemkosztümben:

A selyemruhák a csakraszínek minden árnyalatában megjelentek a kifutón. Már a kollekció fantázianeve is azt sugallja, hogy a színek önmagukban jelentést hordoznak és hatással vannak testi-lelki állapotunkra. A sárga a napfényt, a belső ragyogást, a vörös az aktivitást, a zöld a nyugalmat, míg a kék az intuíciót hordozza magában.

A bő és lazán omló, egyszerű szabású öltözékek minden trend diktálta uniformizálástól mentes, magától értetődő természetességgel veszik körül az alakot, a viselő hangulatáról pedig az öltözék színe mesél. A kézzel festett szatén, muszlin vagy organza anyagok színvilága Újhelyi Eszter textiltervező iparművész keze nyomán született.

A selyem fényében megcsillanó Swarovski kristályok, valamint az angyal, univerzum, kör és virág motívumok együttesen adják a modellek különlegességét. A kollekció királynője a záróképet alkotó aranyszínű selyemöltözet, melynek aprólékos díszítése több mint 1400 kristályt rejt.

A kollekció minden darabja egyedi és kézzel díszített. Az alkotások között megtalálhatók az otthoni viseletre készült selyem-neglizsék, és a nyári melegre tervezett könnyed, lágy esésű öltözetek.

Home Dekor kollekció:

A bemutatón a Divatház home dekor kollekciójával a selyem ezerarcú megjelenési módjára hívta fel a figyelmet. A kiállítás keretében bemutatott selyempárnák és selyemképek a ruhakölteményekkel összhangban készültek. A luxust és eleganciát idéző selyem használata immáron tizenkét éve hagyomány a Divatház életében.



Kapcsolódó márkák: Luan by Lucia


Ajánljuk még

Angyali álom a Luan by Lucia divatháztól

Észak Legendái S. Hegyi Lucia művészetében

Selyembe öltöztetett erotika