Selyembe öltöztetett erotika

Frissítve: 2008. júl. 1., 17:55 | Megtekintve: 2909

Az Első Magyar Divattervezők Szövetsége Szent Iván éjjelén rendezte meg "A Divat éjszakája" címmel varázslatos hangulatú divatbemutatóját.


A Kiscelli Múzeumban tartott rendezvényen a Luan by Lucia Divatház is bemutatta izgalmas nyári kollekcióját. A bemutatón szerepeltek még az Első Magyar Divattervezők – Benes Anita, Halász Éva, Joó Beatrix, Király Tamás, Kovács Andor, Léber Barbara, Németh Anikó és Sziráczky Brigitta – csodálatos modelljei, amelyek elkápráztatták az est folyamán a több, mint 5000 főt számláló lelkes közönséget.

“A női test a csábítás eszköze. Ezért igyekeztünk a mágikus éjszakával összhangban olyan kollekciót összeállítani, amely kiemeli a női test
szépségét és vonzó formáját” – mondta
S. Hegyi Lucia, a Luan by Lucia Divatház vezető tervezője.

A kollekció darabjait a forró Szent Iván éji
hangulat és a fülledt erotika jellemzi. A különféle módon megköthető, variálható kendőkön a főként narancs- és citromsárga színek dominanciája életörömöt és boldogságot sugároz. A zöld néhány modellen háttérként jelenik meg, mellyel hangsúlyozza a természet erejét. Az egyes kendőkön megjelenő vörös kontraszt a szenvedély, a tűz és a szerelem megtestesítője. A légies, könnyed kendők számtalan módon variálhatók, így minden alkalommal új megjelenést biztosítanak.



Kapcsolódó márkák: Luan by Lucia


Ajánljuk még

Lenyűgöző Luan by Lucia bemutató

Angyali álom a Luan by Lucia divatháztól

Észak Legendái S. Hegyi Lucia művészetében