Extrém és vagány cuccok a Wellensteyn nyári kollekciójából

Frissítve: 2009. ápr. 29., 14:38 | Megtekintve: 9502

Ha eddig csak a verhetetlenül meleg kabátok jutottak eszedbe a Wellensteyn név hallatán, épp itt az ideje megismerned a márka tavaszi-nyári termékeit is!


A szabadtéri sportok és hétköznapokon is hordható, jó minőségű ruhák, kiegészítők rajongói minden évszakban megtalálják a tökéletes darabokat a Wellensteyn-nél. Az új kollekcióban minden megvan, amire a nyári ruhatáradban szükség lehet.

Ha a télen szuperül bevált Wellensteyn kabátod kényelmét és stílusát a meleg időben sem szeretnéd nélkülözni, a nyáresti bulikra, szabadtéri rendezvényekre válassz egy könnyű dzsekit vagy vékony kabátot. A Vanity szerkesztősége is hordja a Wellensteyn darabokat, így tapasztalatból mondjuk, hogy nem csak a kemény télben bizonyítanak a Wellensteyn specialitásának számító dzsekik és kabátok.

MoneySafe öv belsején zipzáras tartóval:

Ha extravagáns kiegészítőkre vágysz, szintén nem kell csalódnod. Az övek közt férfiak és nők is találnak eredeti kígyóbőrből vagy texasi bikaszőrből készült Lonhorn modelleket, a különleges MoneySafe öv belső részén található zsebben pedig utazáskor, bulizáskor is kényelmesen és biztonságosan rejthetsz el kisebb holmikat vagy pénzt.

A napszemüvegek és baseball sapkák a vakító napsütésben mindenki ruhatárának elengedhetetlen kellékei, de a Wellensteyn top minőségű termékeibe nem botlunk bele minden utcasarkon. A csuklóvédőnek kinéző óra Wellensteyn logót formázó számlapjával például igazi kuriózum.

Nézz be a Pannónia utcai Wellensteyn márkaboltba, ahol válogathatsz a tavaszi-nyári kollekcióból vagy ha az ország egy távolabbi pontján laksz, rendelj a webáruházon keresztül.

Nézd meg a Wellensteyn kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: Wellensteyn

Kapcsolódó üzletek: Wellensteyn Márkabolt és Márkaképviselet - Pannónia utca


Ajánljuk még

Extrém hidegben sem fáznak a magyar sportolók

Márciusig tartó leárazások a Wellensteyn-nél

Madonna is ezt a télikabátot viseli