Márciusig tartó leárazások a Wellensteyn-nél

Frissítve: 2009. jan. 23., 20:20 | Megtekintve: 14593

A Wellensteyn tudja, mekkora kincs a hideg időben egy valóban meleg, emellett igazán trendi kabát, ezért most kollekciójuk minden darabjának árát 20-30%-al csökkentették.


Az idei kemény télben nagy szükségünk volt a Wellensteyn csinos és divatos, mégis tökéletesen meleg télikabátjaira. Akár olyan darabot szeretnél, amit a nagy fagyok visszatérésekor viselhetsz, akár a kora tavaszi hűvös, esős időre készülve keresel vékonyabb, víz és szélálló kabátot, a Wellensteyn széles kínálatában most nagy kedvezménnyel találhatsz rá a legjobbra.

Március közepéig tartó akciójuk keretében a Wellensteyn minden terméke jelentős árengedménnyel kapható. A legtöbb darab 20%-al olcsóbb, egyes modellek árát pedig 30%-al is csökkentették. Ha nem akarsz a divat érdekében lemondani egy jó meleg kabát kényelméről, itt a legjobb alkalom, hogy kedvező áron szerezd be új téli- vagy tavaszi kabátodat. A piactéren megnézheted a kollekció egy részét az új, akciós árakkal együtt.

A Wellensteyn márkaboltot a XIII. kerületben találod, a Pannónia utca 15-17-ben, közel a Vígszínházhoz. Az üzlet a hét minden napján délelőtt 11-től este 7-ig várja a vásárlókat.

Ajánljuk még:

Wellensteyn kollekció a piactéren



Kapcsolódó márkák: Wellensteyn

Kapcsolódó üzletek: Wellensteyn Márkabolt és Márkaképviselet - Pannónia utca


Ajánljuk még

Extrém és vagány cuccok a Wellensteyn nyári kollekciójából

Madonna is ezt a télikabátot viseli

Extrém hidegben sem fáznak a magyar sportolók