Menő cuccok a nyári fesztiválok idejére

Frissítve: 2009. márc. 3., 14:11 | Megtekintve: 12145

Alig várod már, hogy elkezdődjenek a nyári fesztiválok? Nélküled nem indulhat egyik sem? Balatonpart vagy az ország bármelyik része, megmutatjuk neked, milyen ruhákban leszel igazi fesztiválhívő!


A MUSTANG 2009-es tavasz-nyári kollekcióját a fesztiválok életérzése járja át. Felvillanyozó energia, lázban égő rajongók, süvítő autóversenyek, koncertek, hőség és frissítő nyári záporok keveréke alapozza meg a hangulatot.

Új MUSTANG kollekció a Sunset City Racing fesztivál jegyében

Felbukkannak a foltozott Vintage (klasszikus) farmerek és a reklámfeliratokkal tarkított, élénk színű pólók, melyek a hippik, a városi őslakók és a szenvedélyes motorosok életérzését keltik életre. Bő szabású nadrágok, virágmintás felsők és ruhák erősítik a nyári feeling-et. Etno stílusú darabok, a crossover sporthoz használt viselet és a piszkos munkásruhák hozzák forró hangulatba viselőiket.

Belépők ellenőrzése a fesztivál területén, előkerülnek a jegyek a nadrágzsebekből…

A Vintage farmert mélyen ülő zsebekkel látták el. A Straight és a Bootcut nadrágokhoz jól illik az American póló, melyre színes, világító mintát nyomtak. A felsőtestet kihangsúlyozó kárókockás inget csőnadrággal és egyszerű szövetből készült, lezser, Utility stílusú cuccokkal kombinálják. A Cargo bermudák erős színekben és vidám mintával tarkítva pompáznak az idei szezonban.

A fesztiválhívő lányok a lenge, fodros tunikát és a kis dzsekit magas derekú Skinny nadrággal viselik, hogy derekukat hangsúlyozzák. A virágos felsőrészekhez Marlene farmert és Bell Bottom stílusú darabokat választanak. Ennek jegyében készült a Flared Oregon farmer is, mely egy klasszikus nadrág 27 cm szárszélességgel. A Relaxed Fit és a Boyfriend- stílusok szintén illenek a fesztelen hangulathoz.

A hőmérséklet emelkedésével gyorsan előkerülnek az 5 zsebes Cropped (térdig érő) nadrágok, de a legforróbb napokon természetesen a nyári ruháké a főszerep… A farmerruhák könnyű, nyári denimből készültek, spagettipántokkal, szép kivágással és alsó mellvarrással keltenek vagány, és egyben nőies hatást. Az ingblúzruhák egyszínű vagy kárókockás kivitelben hódítanak.


Ajánljuk még:

Mustang 2009 tavasz-nyári kollekció a piactérenKapcsolódó márkák: Mustang

Kapcsolódó üzletek: Albatross - Westend, Blue Heaven Store - Westend, MUSTANG - Alba Plaza, Mustang - Árkád Budapest, MUSTANG Jeans - Szeged Plaza, MUSTANG - Árkád Győr, MUSTANG Store - Békéscsaba, MUSTANG Store - BuyWay - Dunakeszi, MUSTANG Store - Új Forrás Üzletház, B-W Store - Szombathely, Divat Box - Zalaegerszeg, Sever Center - Miskolc, Sever Center - Szeged, MUSTANG Store - Fórum Debrecen


Ajánljuk még


Kommentek

dipladenia – 2011. júl. 16., 15:17

Nagyon kedves kiszolgálás, törzsvásárlóknak állandó kedvezmény, szuper árukészlet.
Ha kedves vagy, veled is kedvesek lesznek........


giovanni – 2010. dec. 27., 14:25

Bunkó kiszolgálás, drága, reklamáció nincs!! Ennyi!!