Rosszul öltözött sztárok toplistája

Frissítve: 2008. ápr. 2., 16:58 | Megtekintve: 4708

Olvasóik véleményét kérdezte az InTouch arról, hogy az aktuális hírességek közül kik követnek el divat elleni bűntettet puszta megjelenésükkel.


Olvasói szavazatok alapján állította fel listáját az InTouch, amelyben helyet kaptak olyan sztárok is, akik egyébként saját ruhatáruk alapján ruházati- vagy ékszerkollekciókat is terveztek már.

Minden más celebet maguk mögé utasítottak és megszerezték az első helyet a régebben gyerekszínészként, mostanában pedig trendteremtő divathírességekként ismert ikerpár tagjai, Mary-Kate és Ashley Olsen. A hírhedt és vegyes érzelmekkel fogadott “hajléktalan stílus” megteremtőiként a lányok több számmal nagyobb ruhák és óriási méretű táskák végtelen rétegeit hordják magukon. Az Olsen ikrek saját couture márkájának neve The Row, amit a legutóbbi hírek szerint azért hoztak létre, hogy a divatvilág komolyan vegye őket.

A lista többi szereplője sorrend nélkül került felsorolásra.

Courtney Love és Amy Winehouse, a nagyon hasonló életúttal és öltözködési stílussal rendelkező botrányhős énekesnők fej-fej mellett haladnak a divat elleni bűntettek terén is. Amy saját külsejére épülő kollekciója, amiben ruhák, kiegészítők és sminkeszközök lesznek, valószínűleg év végén jelenik meg.

Az ilyen témájú listákra általában felkerülő Victoria Beckham szintén szerepelt, ám kivételesen nem szerzett előkelő helyet. Sorozatos negatív elismerései ellenére Victoria divattervezői ambíciói mindenki által ismertek, és az ex-énekesnő több neves tervező pártfogását élvezi.

A friss Oscar-díjas Tilda Swinton valószínűleg éppen a gálán viselt ruhájával érdemelte ki helyét.
A színészvilág legrosszabbul öltözött tagjai közé került még a pályája során mindig sokat kritizált Sharon Stone, és a fiatalabb korosztályt képviselő Lindsay Lohan is.

Ajánljuk még:
h3. Divattervező sztárok hírei



Ajánljuk még