Fürödhetünk a kedvezményekben!

Frissítve: 2016. máj. 17., 15:49 | Megtekintve: 128904

Régi vágyunk válhat valóra a 25. születésnapját ünneplő SPAR jóvoltából: a legújabb hűségakcióban rendkívüli kedvezményekkel teszi mindannyiunk számára elérhetővé a megbízhatóságot megtestesítő Möve-Zwilling termékeket.


Megfizethető igényesség

Megszoktuk, hogy a prémium minőség esetenként csaknem megfizethetetlen. Jogos hát a kérdés, hogy a termékek elérhetők-e az átlagember számára? Megnyugtatunk mindenkit, ez a „luxus” bőven belefér a megfizethető kategóriába.

A jól bevált pontgyűjtés

Mit kell tennünk, hogy mihamarabb fürdőszobánkban tudhassuk a Möve-Zwilling termékeket? Ahogy már utaltunk rá, a SPAR a jól bevált pontgyűjtő mechanizmus segítségével teszi elérhetővé a termékeket: 2016. május 5. és július 27. között bármelyik SPAR és INTERSPAR áruházban vásárolunk, minden elköltött 1000 Ft után 1 db hűségpontot kapunk a pénztárnál. Ha ezekekből beragasztunk a pontgyűjtőnkbe legalább 30 pontot, nincs más dolgunk, mint választani a termékek közül, és megvásárolni azt a feltüntetett kedvezményes áron.

Ajándékpontok az ünnepelttől

Kivételes alkalmakkor fordul csak elő, hogy az ünnepelt ajándékoz: az idén 25 éves SPAR minden gyűjtőfüzetbe 5 ajándékpontot ragasztott, hogy ezzel köszönje meg hűségünket és így adjon lendületet a pontgyűjtéshez.

Ajánljuk a SPAR Möve-Zwilling akcióját mindazoknak, akik nemcsak a tartós, megbízható termékeket keresik, hanem szeretnek fürdeni a kedvezményekben.

(x)Ajánljuk még

Neked is nagy a feneked?

A SPAR segít megalkotni az intelligens konyhát!