A Puma és Solange Knowles együttműködése

Frissítve: 2014. febr. 10., 07:47 | Megtekintve: 145538

A Puma csapatát erősíti Solange Knowles, Beyoncé testvére, az ismert előadó, zeneszerző, énekesnő, aki piacra dobta első kollekcióját a Girls of Blaze Disc-et.


A cipők fazonját maga Solange választotta ki, hiszen ő is nagy rajongója volt az első PUMA Disc Blaze futócipőknek. Ezeket a cipőket először 1992-ben mutatták be, és ez lett a világ első fűző nélküli futócipője. Mindössze a Disc tekerésével kellett beállítani a szorosságot, így tudott igazán kényelmes és komfortos lenni viselője számára. A '90-es években a Disc cipők igazi áttörést jelentettek és rekordot döntöttek a pályán. Napjainkban ismét tarol a Disc, egyértelmű, letisztult formavilágával, utcai viseletként. Nem utolsó sorban ebben a szezonban elsőként elérhető hölgyek számára.

"A PUMA nem is választhatott volna alkalmasabb és tehetségesebb embert magának, mint Solange" - mondja Tara McRae, a PUMA Észak-amerikai Stratégiai tervezési- és Márkaépítési ágának alelnöke. "Páratlan és egyéni a divat iránti érzékenysége. Nagyon örülünk, hogy új kollekciókban közösen valósíthatjuk meg elképzeléseit."

A kollekció február közepétől lesz elérhető.



Ajánljuk még

Green Box Pack, a Puma őszi újdonsága

Amerikai stílusú városi kerékpár a Pumától

A jövővel versenyez a Puma motorsport kollekció

"Nem volt stílusom a főiskola alatt" - interjú a Puma tervezőjével

Megérkezett a Puma Trinomic Bluebird legújabb modellje!

A Puma újdonságai, köztük Usain Bolt cipője

Tekerős cipőkkel éleszti fel a Puma a 90-es éveket

Tekerj ördögien gyors Puma bringán!

Megérkeztek a Puma DJ cipők Magyarországra