A 2014-es Olimpián a H&M öltözteti a csapatokat

Frissítve: 2013. máj. 4., 11:35 | Megtekintve: 54776

A 2014-es Téli Olimpián és Paralimpián a H&M öltözteti a svéd csapatokat. A sportolók a márka új sportkollekciójának kialakításában is közreműködnek, hogy a cég sportruházata minél inkább a funkcionalitást és a teljesítményt képviselje.


A Svéd Olimpiai Bizottsággal és a Svéd Paralimpiai Bizottsággal kötött négyéves szerződés értelmében a H&M tervezi majd a sportolók ruházatát a nyitó- és záróünnepségre.

A kollekció részét képezi majd egy teljes ruhatár is, amelynek darabjait a svéd csapatok az olimpiai faluban való edzéshez és szabadidős tevékenységeikhez viselhetik.


"Hatalmas megtiszteltetés a H&M számára, hogy mi öltöztethetjük a svéd olimpikonokat és paralimpikonokat a Szocsiban és Rióban megrendezésre kerülő játékokon. A ruhák tervezése teljesen új módon hozza majd össze a sportot és a divatot, és nagy büszkeség, hogy a svéd örökség befolyásolhatja a kollekciót" – mondja Ann-Sofie Johansson, a H&M vezető tervezője.

„A csapatot, a csapatszellemet, és a világ felé mutatott arculatunkat is erősíteni fogja, hogy a csapat egy svéd vállalat által gyártott ruhákban képviselheti országunkat, különösképpen azért, mert ez a vállalat, a H&M, egy nemzetközileg elismert márka. ” – mondja Anja Pärson, volt alpesi síző és többszörös olimpiai bajnok.

Az olimpikonok véleményezik majd a H&M kibővített Sport koncepcióját is. Tudásukkal és tapasztalatukkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a H&M létrehozhasson egy új és kibővített sportruházati kollekciót. Az együttműködés eredményéről, a H&M 2014 januárjában induló sportkollekciójáról ezért elmondható lesz, hogy olyan darabokból áll majd, amelyeket világklasszis hivatásos sportolók teszteltek, akiknél a teljesítmény és a funkcionalitás létfontosságú – mindezt fantasztikus stílusban és olyan áron, amely mindenki számára elérhető.



Kapcsolódó márkák: H&M


Ajánljuk még

Élőben mutatkozik be a H&M új vonala, a H&M Studio

A Marimekko és a H&M szerelemgyermeke

Versace ruhák ősszel a H&M-nél!

A világ legjobban várt melltartói megérkeztek

Párizsi divat karácsonykor a H&M-ben

Április 23-tól fergeteges limitált kollekció a H&M-ben

Luxus bulizós cuccok ősztől a H&M-nél

H&M x Balmain

Megnyitotta eddigi legnagyobb üzletét Budapesten a H&M