Versace ruhák ősszel a H&M-nél!

Frissítve: 2011. jún. 21., 10:13 | Megtekintve: 7429

A H&M különösen büszke 2011. őszi tervezői együttműködésére: ezúttal a világ legismertebb divatlegendája, a Versace vonul fel a polcokon.


A kreatív vezető, Donatella Versace által tervezett exkluzív kollekció visszatekint a márka vibráló örökségére, amely telis-tele van bőrrel, nyomott mintákkal, színekkel és bujasággal – mindez exkluzív anyagokkal, fantasztikus H&M áron. A kollekció nők és férfiak számára termékválasztékot és egy lakberendezési termékszelekciót kínál.

A kollekció november 17-étől lesz kapható a világ kb. 300 üzletében és online.

- Nagyon örülök, hogy együttműködhetek a H&M-mel, és megragadhatom a lehetőséget a szélesebb közönség elérésére is – mondja Donatella Versace. – A kollekció tömény Versace lesz, amely a világon bárhol tökéletes a H&M és a Versace rajongói számára.

A H&M kedvéért Donatella Versace átnézte a cég archívumát és néhány klasszikus Versace tervezést értelmezett újra. A női kollekcióban olyan ruhák fognak dominálni, amelyek jól illeszkednek a szezon hangulatához, például a szegecsekkel kivert bőr, a selyem és a színes nyomott mintás termékek, olyan kiegészítőkkel, mint a magas sarkú cipők és a bizsuegyüttesek.

A férfi kollekcióban a fókusz az éles szabásvonalon lesz, és tartalmaz a kollekció egy szmokingot, valamint férfi öveket és bizsukat is. A H&M tervezői együttműködések történetében először a kollekció tartalmazni fog néhány lakberendezési terméket, köztük díszpárnát és ágytakarót is.

Donatella Versace viselni fogja a Versace for H&M kollekció egyik darabját Milánban a Versace férfi divatbemutatóján június 20-án.



Kapcsolódó márkák: H&M, Versace, Versace Collection, Versace Jeans, Versus


Ajánljuk még


Kommentek

gulyás béla – 2011. nov. 26., 13:59

nagyon joaversace ruhákkiválo nemhijába volt őalegjob a semiből


Nem lehet kommentelni.