Yves Saint Laurent sztár blog

Amitől Kate Moss összegyűrte a takarót

Frissítve: 2009. aug. 29., 23:58 | Megtekintve: 2189

Ágyban és autóban, látványosan élvezi Kate Moss az Yves Saint Laurent legújabb, Parisienne fantázianevű parfümjét egy most bemutatott reklámfilmben.

“Nem kell párizsi születésűnek lenned ahhoz, hogy parisienne legyél, csak az érzés számít” – nyilatkozta az YSL Beaute sajtófőnöke, és úgy tűnik, igaza volt. A reklámfilben Kate Moss láthatóan nagyon benne van a Parisienne-érzésben.

Olvass tovább »



Kate Moss újra a kirakatban

Frissítve: 2008. febr. 28., 22:12 | Megtekintve: 3795

Kate Moss új Yves Saint Laurent reklámkampányának fotózásába pillanthatunk bele a nyilvánosságra került videóval.

A régen rengeteg botrányt kavart, mostanában viszont egyre több divatházzal jó kapcsolatot kialakító Kate Mosst választotta 2008-as tavaszi-nyári kollekciója arcául az Yves Saint Laurent. A 18 darab reklámfotó már elkészült, és a legújabb darabokkal együtt hamarosan látható lesz az YSL üzleteiben óriásplakát méretben.

Stefano Pilati kreatív igazgató személyesen választotta ki, az idén 34 éves modellt a 2008-as kollekcióhoz, majd még tovább fokozva a vizuális hatást, felkérte az Inez & Vinoodh nevű fényképész párost a reklámképek elkészítésére. Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin fotográfusok az életben is egy párt alkotnak, most pedig közösen, csodálatos képi világot teremtettek az YSL életérzés köré. A fotók környezete szándékosan idézi fel Kate azon kirakati kalandját, mikor saját Topshop kollekciója népszerűsítése érdekében, a járókelők legnagyobb örömére egy vadító vörös ruhában állt ki a próbababák közé.

A teljes tavaszi női-férfi kollekció már megtalálható az Yves Saint Laurent hivatalos honlapján, kiegészítve a divatbemutatón készült videókkal és az összes 2008-as Kate Moss reklámfotóval.

Ajánljuk még:
h3. YSL kollekciók a piactéren