Kate Moss újra a kirakatban

Frissítve: 2008. febr. 28., 22:12 | Megtekintve: 3795

Kate Moss új Yves Saint Laurent reklámkampányának fotózásába pillanthatunk bele a nyilvánosságra került videóval.


A régen rengeteg botrányt kavart, mostanában viszont egyre több divatházzal jó kapcsolatot kialakító Kate Mosst választotta 2008-as tavaszi-nyári kollekciója arcául az Yves Saint Laurent. A 18 darab reklámfotó már elkészült, és a legújabb darabokkal együtt hamarosan látható lesz az YSL üzleteiben óriásplakát méretben.

Stefano Pilati kreatív igazgató személyesen választotta ki, az idén 34 éves modellt a 2008-as kollekcióhoz, majd még tovább fokozva a vizuális hatást, felkérte az Inez & Vinoodh nevű fényképész párost a reklámképek elkészítésére. Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin fotográfusok az életben is egy párt alkotnak, most pedig közösen, csodálatos képi világot teremtettek az YSL életérzés köré. A fotók környezete szándékosan idézi fel Kate azon kirakati kalandját, mikor saját Topshop kollekciója népszerűsítése érdekében, a járókelők legnagyobb örömére egy vadító vörös ruhában állt ki a próbababák közé.

A teljes tavaszi női-férfi kollekció már megtalálható az Yves Saint Laurent hivatalos honlapján, kiegészítve a divatbemutatón készült videókkal és az összes 2008-as Kate Moss reklámfotóval.

Ajánljuk még:
h3. YSL kollekciók a piactéren



Kapcsolódó márkák: Yves Saint Laurent


Ajánljuk még