Use nyereményjáték blog

Az vagy, amit megtervezel!

Frissítve: 2009. ápr. 6., 16:31 | Megtekintve: 3123

Most te is divattervező lehetsz! Tervezz saját felsőt a Hello you collection online program keretében - ha igazán tehetséges vagy, nyerhetsz egy komplett USE ruhatárat és viszontláthatod saját kreációdat az üzletek polcain is!

A Coca-Cola light karöltve a USE – unused divattervező csoporttal hello you collection online divattervezési programot indít a legszélesebb nagyközönség számára. Mától május 31-ig bárki egyedi női felsőt alkothat a www.helloyou.hu oldalon. A közönség a szakmai zsűrivel együtt választhatja ki a nyertes kollekció darabjait, amelyet a későbbiekben bárki megvehet.

A hello you collection a Coca-Cola light olyan fiatal nőknek szóló kezdeményezése, akik szeretik a kreatív feladatokat és szívesen kipróbálják magukat a divattervezésben. A tervező aprólékos részletességgel alakíthatja ki felsőjét attól függően, hogy például a sportos, az elegáns, a romantikus, az utcai vagy az extravagáns stílust érzi sajátjának. A nyertesek a saját terveikből készült 5 db felsőt, valamint 100 000 Ft értékben személyre szabott USE – unused ruhatárat kapnak. A tervekre szavazók közül pedig az 500 leggyorsabb negyedéves InStyle előfizetést nyer.

A hello you collection program bemutató videója.

“A hello you collection ezt az alapgondolatot terjeszti ki a divat világára: ha a divat mondja meg, hogy ki vagy, akkor most te mondod meg, mi a divat.” – nyilatkozta Toronyi Zsuzsa, a Coca-Cola light márkamenedzsere.

“Számunkra izgalmas kihívás, hogy felébresszük a hölgyekben rejlő kreativitást, a mi szakmai támogatásunkkal belekóstoljanak a divat világába és átéljék a tervezés felhőtlen örömét.” – mondta el Tóth András tervező. A kezdeményezés részeként a USE – unused csapata a divat világába illeszkedő Coca-Cola light alupalackot is tervezett.

Szállj be a versenybe vagy szavazz a helloyou.hu oldalon.

Nézd meg a USE-unused hivatalos oldalát.