Nike kollekció blog

4 sportos trend, amit idén ősszel követünk

Frissítve: 2009. aug. 10., 16:31 | Megtekintve: 4721

Az üzletekben egyre szaporodnak a leárazott nyári kollekciók mellett az őszi darabok is. Készüljünk föl már most az őszre, legyünk mi a legtrendibbek!

Lassan közeledik az ősz, szemezgessünk már jó korán egy kicsit a hidegebb évszakban várható trendek között!

Olvass tovább »



A táncos kikapcsolódás új fogalma

Frissítve: 2008. nov. 1., 10:22 | Megtekintve: 1833

Itt az új Nike Dance kollekció, ami a november elején kezdődő Nu Soul tánc-aerobik órasorozat látogatóinak és a táncos mozgás kedvelőinek nyújt profi kényelmet.

A ritmusos, laza soul, funky, hip-hop és R’n’B alapokra épülő Nike Dance Nu Soul koreográfiáját Craig Smith, Beyoncé személyi edzője és koreográfusa állította össze. Heti 2 táncórával kb. 5-6 hét alatt sajátítható el a világhírű táncosokkal, Cicely-vel és Olisa-val kipróbált koreográfia, melynek célja a kardioedzés, alakformálás és kikapcsolódás a mindennapok monotóniájából.

Az órasorozathoz kapcsolódik a Nike Dance ruha- és cipő kollekció, amely már október elejétől megtalálható az üzletekben. Az idei téli szezonban a korall, az arany, a szürke és a fekete dominálnak a lezser, ám professzionális tánckollekcióban. Önmagában mintás anyagok, praktikus és kimunkált szabásvonalak, élénk színekkel árnyalt részletek jellemzik a téli időszak sportos darabjait.

Az órasorozatban résztvevő helyszínek és oktatók listája folyamatosan megtalálható lesz a www.nikewomen.com/nikedance honlapon.