MrSale akció blog

Garantált ajándék póló mindenkinek!

Frissítve: 2010. jún. 8., 05:01 | Megtekintve: 4125

A MrSale hírlevelére regisztrálók kivétel nélkül egy-egy pólót kapnak ajándékba a friss hírek és kihagyhatatlan ajánlatok mellé. Regisztrálj te is!

A MrSale egy 100% pamut pólót ad ajándékba minden egyes új hírlevél feliratkozónak! Náluk most igazán megéri regisztrálni.

Olvass tovább »



Ruhatisztítás ingyen!

Frissítve: 2010. máj. 18., 05:00 | Megtekintve: 1900

A MrSale-nek ezen a héten van két ütős ajánlata, és nem félnek bepiszkolni a zakóikat sem, hogy megmutassák, mire képes egy profi tisztító.

Nézzük, milyen akciókkal és újdonságokkal jelentkezik a MrSale Öltönyüzlet, a márkás férfiruházat aranybányája.

Olvass tovább »


Nem igaz, hogy nincs ingyen nadrág...

Frissítve: 2010. máj. 4., 05:00 | Megtekintve: 2063

"Munkatársaim időnként furcsán néznek rám." - árulta el a MrSale cégvezetője. Megtudtuk, milyen (azóta megvalósult) ötlet volt a furcsa pillantások oka.

Újabb óriási akcióval jelentkezik a MrSale férfiruházati áruház! Ezúttal belepillanthatunk a kedvezményt megelőző munkafázisokba, pontosabban a nagy ötlet megszületésének körülményeibe is.

Olvass tovább »



Az árukommandó akcióba lépett!

Frissítve: 2010. ápr. 22., 05:01 | Megtekintve: 2315

Mint egy régi törzsvevőtől megtudtuk, a MrSale regisztrált partnerei folyamatosan olyan akciókban és kiárusításokban vehetnek részt, amiről az utca embere sohasem értesül. Mi is az árukommandó?

A MrSale legvéresebb kezű tagjai összeálltak és megalakították az árukommandót. Feladatuk, hogy likvidálják a felesleges árukészletet, a cél érdekében hihetetlen alacsony árakon adják a szóban forgó darabokat.

Olvass tovább »