Az árukommandó akcióba lépett!

Frissítve: 2010. ápr. 22., 05:01 | Megtekintve: 2315

Mint egy régi törzsvevőtől megtudtuk, a MrSale regisztrált partnerei folyamatosan olyan akciókban és kiárusításokban vehetnek részt, amiről az utca embere sohasem értesül. Mi is az árukommandó?


A MrSale legvéresebb kezű tagjai összeálltak és megalakították az árukommandót. Feladatuk, hogy likvidálják a felesleges árukészletet, a cél érdekében hihetetlen alacsony árakon adják a szóban forgó darabokat.

Most éppen a pamut- és szövetnadrágok egy része esett a MrSale árukommandó áldozatául. A regisztrált partnerek most elképesztő áron juthatnak hozzá ezekhez a darabokhoz: A részletekért kattints ide!

Emellett ráadásként egy rendkívüli, új Alain Delon ingkészletet is meglepő áron adnak a regisztráltaknak. Sőt, ezt az ajánlatot a MrSale még egy ajándékkal is megspékeli: A részletekért kattints ide!

Ezek az ajánlatok csak a MrSale regisztrált partnereinek szólnak, és április 30-ig érvényesek. Megéri csatlakozni hozzájuk!

Aki kimarad, mindenről lemarad

Ha úgy érzed, itt az ideje beszállnod az elit vásárlók körébe, regisztráld magad te is a MrSale oldalán! Így olyan elképesztő akciókban vehetsz majd részt, amiről az egyszerű vásárló még csak nem is hall.



Kapcsolódó márkák: MrSale

Kapcsolódó üzletek: MrSale - Weiner Leó utca


Ajánljuk még

Nem igaz, hogy nincs ingyen nadrág...

Ruhatisztítás ingyen!


Kommentek

kabala – 2010. ápr. 22., 11:44

naná, ilyen áron!


krista – 2010. ápr. 22., 09:54

kell egy Alain Delon ing a pasimra!!!! :-)