Guess divatmárka + márkabemutató blog

Guess? – ez nem is kérdés

Frissítve: 2007. nov. 15., 10:23 | Megtekintve: 2226

Ruháik ugyanolyan jól mutatnak rajtad, mint a hálószobád padlóján szétszórva, és szexuálisan kétértelmű reklámkampányaikról sem tudod levenni a szemed.

Bár a márka emblémája egy kérdőjel, a tévedés ki van zárva – Paul és Maurice Marciano tudják, hogyan kell szexis és elegáns ruhákat tervezni. A családi vállalat eleinte csak farmer ruházatot gyártott, mára viszont a női, férfi és gyermekdivat minden ágazatában jelen vannak. 60 országban 380 viszonteladójuk van, ehhez jön még 330 saját márkabolt, és a francia Guess népszerűsége továbbra is rendíthetetlen.

Illatszerek, napszemüvegek, cipők, órák és ékszerek, a híres szimbólum előbb-utóbb mindenféle divat- és szépségipari cikken felbukkan. Meghökkentő és provokatívan félreérthető reklámjaikban már olyan híres modellek szerepeltek, mint Paris Hilton, Naomi Campbell, Laetitia Casta, Claudia Schiffer vagy Alessandra Ambrosio, mert a cég minden évben az aktuális nagyágyúkat kéri fel újabb kreációik népszerűsítéséhez.

Egy Guess? farmer, óra vagy táska mindig jó választás, ezzel kapcsolatban nem ébreszt kételyeket a legendás kérdőjel. 2005-ben bemutatták a Guess for Women nevű női-, 2006-ban a Marciano férfiruházatot, 2007-ben pedig a GC órákat és a G by Guess kollekciót. Türelmetlenül várjuk, mivel állnak elő legközelebb?

Ajánljuk még:
h3. 2007 ősz-téli Guess kollekció a piactéren