G-sus blog

Férfiasan laza oldal nem csak deszkásoknak és szörfösöknek!

Frissítve: 2009. júl. 7., 12:09 | Megtekintve: 2268

Minden részletében pasiknak készült, zenés, grunge-os, férfiasan laza divatot képviselő oldalként született újjá az Electricbuddha.hu - a G-sus pedig ennek örömére akcióval jelentkezik.

Az Electricbuddha honlapjának teljes átalakítása lenyűgöző eredményeket hozott: már nem csak az aktuális kollekciót kaphatod meg az online shopban, de találsz zene-, könyv- és filmajánlót, híreket és érdekességeket partykról, az EB-ről és a divat világából. Ráadásul ütős zene és grunge design teremti meg a virtuális alaphangulatot az oldalon.

Nemsokára pedig jön az új G-sus kollekció, a Höm Sweet Höm, ami a technikai sportok ütközése a skandináv mondavilággal. Mint mindig, a kollekció rengeteg rejtett elemet tartogat majd – a darabokon most is titkos üzeneteket helyeztek el, amit általában csak hordás közben vesz észre az ember, és ez arra ösztönöz, hogy nézzük meg a ruhákat kétszer is. Használnak például a kollekcióban digitalizált virágmintákat, illetve keresztszemes hímzést, ami igazinak néz ki, de közelebbről nézve rájövünk, hogy nyomtatva van.

A farmer kollekció két részből fog állni: az 5 zsebes nacikra főleg a laza, kényelmes szabás a jellemző, a fashion kollekcióban a szabások fiatalosak, a ‘60-’70-es évekre emlékeztetnek.

Elindult már az Electricbuddha nyári vására is, aminek keretében minden darab 10%-40% árengedménnyel kapható! Ne hagyd ki az akciót, nézd meg a G-sus kedvezményes kollekcióját a divatkatalógusban!

Electricbuddha.hu – music & fashion store for men



6 tuti póló a fesztiválokra és a beach-re

Frissítve: 2009. ápr. 27., 13:00 | Megtekintve: 3415

Ha nyáron a gyorsan felkapható, mindenhez illő és kényelmes pólókban érzed a legjobban magad, de szeretnéd trendi, laza stílusodat is megőrizni, mi megtaláltuk a neked való cuccokat.

Hétköznapok, strandolás vagy tombolás a fesztiválokon – nem árt, ha szeretsz kitűnni a szürke tömegből, mert úgyis mindenhol virítani fogsz a vagány, meghökkentő és vibráló G-sus pólókban. Ezek a cuccok feldobják a megjelenésedet, nyaralásra vagy hosszú fesztiválozásra is csak néhány pólót kell bepakolnod, mégis minden nap teljesen új, laza külsővel villoghatsz.

G-sus cuccokat hordani más miatt is izgalmas: az eredetileg egy deszkás bolt falai közt megálmodott márka különlegessége, hogy minden darabon rejtett üzeneteket helyeznek el, melyekre csak rendszeres hordás közben találsz rá.

Magyarországon a székesfehérvári Electricbuddha üzletben szerezhetsz be G-sus darabokat, ahol a pólók mellett természetesen más termékeket is találsz. Hamarosan nem is kell majd Székesfehérvárig elmenned, mert a nemsokára megnyíló webáruházból is rendelhetsz majd, júniustól pedig az új G-sus farmer vonal, a GOD – Gsus Original Denim is elérhető lesz az Electricbuddhában.

Nézd meg a G-sus kollekciót a divatkatalógusban!


A Playboy és a papagáj szerelemgyermekei

Frissítve: 2009. márc. 24., 11:26 | Megtekintve: 1759

Saint Tropez koktéliszogatós, fehér jachtos életérzése keveredik Rio éjszakai életének fülledt erotikájával a G-SUS tavaszi kollekciójában.

Az új darabokat az elegáns Saint Tropez és a vibráló hangulatú Rio de Janeiro keverésével alkották meg a G-SUS tervezői, így született meg a kollekció, amit Saint d’Janeiro-nak hívnak.

A ruhákon jellemző a halvány, napfakított színek keveredése élénk árnyalatokkal. A tervezők szerint ha elképzeljük, milyen lenne egy régi, kifakult magazin (mondjuk Playboy) és egy papagáj szerelemgyereke, akkor járunk az igazsághoz a legközelebb.

Nézd meg a G-SUS kollekció többi darabját is, és fedezd fel bennük a tervezők által megálmodott, különleges hangulatokat!

Ajánljuk még:

G-SUS kollekció a divatkatalógusban



G-sus, mindig egy új felfedezés

Frissítve: 2009. febr. 6., 14:28 | Megtekintve: 2143

Ha te is észreveszed környezetedben a szépséget és szeretsz elrejtett üzeneteket felfedezni saját ruhadarabjaidon, akkor meg kell ismerkedned közelebbről is a g-sus márkával.

A g-sus története 1993-ban indult egy deszkás boltban Arnheimben (Hollandia). Első kollekciójuk egy pár szűk szabású, vagány mintával nyomott pólóból és pár farmernadrágból állt, amit csomagtartóból árultak. Nem sokkal az indulás után megnyitották első boltjukat heavens playground néven_, a tervezőcsapat pedig beköltözött egy régi amszterdami raktárépületbe. Azóta kicsit megnövekedtek és mostanra már 27 országban ismert a **_gsus sindustries** márkanév – Magyarországon is kapható a székesfehérvári ElectricBuddha üzletben.

A g-sus jelmondata: Keep discovering (fedezz fel újdonságokat). Filozófiájuk szerint az emberek manapság messzi tájakra utaznak ahhoz, hogy új dolgokat tudjanak felfedezni, ám eközben elfeledkeztek arról, hogy a környezetükben lévő szépséget észrevegyék. Ezért minden ruhájukon titkos üzeneteket helyeznek el, amit általában csak hordás közben vesz észre az ember. Ruháikra jellemző, hogy: “Ha azt hiszed, hogy látsz egy pólót, nézd meg még egyszer!”

A férfi és női kollekcióikat mindig két téma kombinálásával alkotják, mint például Vikingek és Amishek, Afrika és Bauhaus (ez a 2008 őszi kollekció volt), Cirkusz és “Le Chat Noir” (a 2008 téli kollekció). A 2009 tavaszi kollekció St. Tropez és Rio de Janeiro ötvözése, és a St. Janeiro nevet viseli.

Ha érdekelnek az újdonságok, vagy a korábbi darabok stílusa fogott meg, keresd fel az ElectricBuddha boltot Székesfehérváron, és válogass a g-sus kollekciók között!

A g-sus 2009 tavaszi-nyári kollekciójának bemutatója a torontói L’Oreal Fashion Week-en:


Fedezd fel te is a g-sus termékeket a piactéren, ahol hamarosan a 2009-es kollekciókkal is találkozhatsz!