Donna Karan óra blog

Donna Karan órakollekció, egy új időszámítás

Frissítve: 2007. dec. 5., 11:45 | Megtekintve: 9385

Bármit gondolsz és bármilyen trendeket is követsz, a Donna Karan New York bőséges választékában most megtalálod új, kedvenc órádat.

Donna Karan egy modell lányaként cseperedett fel, és már gyermekkorában a divattervezésnek szentelte életét. Kollekciói a csakis rá jellemző stílus mellett mindig szem előtt tartják a kényelmet, hordhatóságot és első osztályú minőséget – nincs ez másképp az által tervezett órák esetében sem.

A DKNY órák világa a család minden tagja számára kínál olyan modellt, ami megfelel ízlésének és igényeinek. Sportosabb vásárlók akár 160 méteres mélységben is viselhetik DKNY órájukat, üzletemberek kihangsúlyozhatják modern eleganciájukat, a csillogást kedvelő hölgyek pedig biztosan meglátnak egy kedvenc ékszereikhez passzoló darabot. Az órák ennek jegyében tíz különböző stílust és hangulatot képviselnek, a kollekciók fantázianevei pedig Essentials, Modern Edge, Digital, Sport, Flex Bands, Round, Crystal Collection, Steel Bracelet, Urban Faces és Gents Chronograph, amelyekről az alábbiakban részletes leírást adunk.

Olvass tovább »