Arany nyakláncok

A gyémántok a lányok legjobb barátai- tavaszi ékszertrendek

Frissítve: 2011. márc. 1., 06:00 | Megtekintve: 2764

A legnagyobb divatházak ma már nemcsak a ruhák, kiegészítők tervezésével foglalkoznak, fókuszba kerültek az ékszerek is. Csodálatos darabokat találhatunk, amelyek a legnevesebb tervezők kezei közül kerülnek ki. Nézzük mit tartogatnak számunkra idén!

A Chanel 2011-es tavaszi/nyári kiegészítői között főszerepet kapnak a láncok, különösen az arany és azok mindenféle kombinációja bizánci jellegű stílusban. Coco Chanel legelső híres ékszerkollekciójának ötletét egy kovácsoltvas korlát motívumából merítette, ezt álmodta tovább a tervezőstáb és helyezte az akkori elképzelést modern formába.

Kicsi levélkékkel díszített nyakék

Érezhető az erős bizánci hatás a karkötőn

A gyűrű is hasonlóképp díszes

Olvass tovább »



A lehetőségek paradicsoma: Pandora ékszerek

Frissítve: 2010. okt. 15., 05:00 | Megtekintve: 7791

A Pandora őszi kollekciója tűz ihlette színekkel, inspiráló formákkal őrzi a nyár izgalmas emlékét. A lehetőségek határtalanok, hogy kifejezd és újraalkosd stílusodat velük.

A meglévő kollekciókhoz tökéletesen illeszkedő, és a Pandora kreatív hagyományához hű új ékszervonal a lehetőségek paradicsoma, amelybe belépve elmerülhetsz az egyéniséged legjobban kifejező ékszerek kreatív kombinációjában.

Olvass tovább »


Hordanád? Szex és New York nyaklánc

Frissítve: 2010. máj. 20., 05:00 | Megtekintve: 4776

Cipőmániások, Carrie Bradshaw imádók figyelem! A hamarosan megjelenő Szex és New York 2 mozifilm tiszteletére most egy különleges medál kerülhet az elkötelezett rajongók nyakába.

A Dogeared ékszermárka rögtön két változatban dobta piacra a magassarkút formázó medált – egyet az ezüst, egyet az arany ékszerek kedvelőinek.

Olvass tovább »