Bitten video blog

Sarah Jessica Parker-t valami megcsípte

Frissítve: 2008. febr. 1., 18:35 | Megtekintve: 3249

Megmutatta végre valódi önmagát Sarah Jessica, levetette extravagáns ruháit és egy kényelmes pólóba bújt a világ szeme láttára.

A Szex és New York-ban játszott karaktere miatt Sarah Jessica Parker az extravagáns, trendteremtő ruhaköltemények szerelmeseként híresült el. A BITTEN elnevezésű új kollekcióval most egy merőben más arcát mutatja meg. A kényelmes, változatos, hordható és hétköznapi darabokat még az is szívesen veszi majd fel, akit nem vonz a hóbortos színösszeállítások és különc szabásvonalak kavalkádja.

Carrie stílusa

Bizonyítékot szolgáltatva arra, hogy a kollekció célközönségét a valódi világban élő nők és lányok adják, nincs egyetlen darab sem, amiért többet kéne kifizetnünk 20 dollárnál, és ez igazi kuriózum abban a világban, ahol egy-egy cipő árát már az is többszörösére emeli, ha valamelyik híresség nevét írták a dobozára. A BITTEN elnevezés (megcsípve, megharapva) arra az angol szólásmondásra utal, amit a színészvilággal való első találkozásukkor a szakmába teljesen beleszerető kezdőkre használnak, és tükörfordításban úgy hangzik: „megcsípte a színjátszás bogara”.

A BITTEN kollekció

Sarah Jessica Parker szorosan együttműködött a cég tervezőivel, hiszen ez lesz az – eddig kizárólag férfiruházatot forgalmazó – amerikai Steve & Barry’s legelső kirándulása a női kollekciók földjén. A legkisebb XS-es felsőtől az XXL-ig minden megtalálható benne, de a nadrágok, cipők és egyebek is széles skálán mozognak, ami a méretet illeti. Sajnálatos módon a kollekciót csakis Steve & Barry’s butikokban vásárolhatjuk meg az Egyesült Államokban, megrendelésre egyelőre nincs lehetőség, bár az ígéretek szerint a cég hamarosan a nemzetközi közönség számára is elérhetővé teszi a BITTEN-t.

BITTEN video:

====