Lip Seduction ajakdúsító szájfényt nyerhetsz!

Frissítve: 2011. ápr. 4., 21:01 | Megtekintve: 4217

Magyarországon már online elérhető a hollywoodi és hazai sztárok kedvenc szájfénye, az ajakdúsító és ajakápoló Lip Seduction! Az azénszájfenyem.hu játékával most könnyen tiéd lehet egy csodás ajakdúsító szájfény!


Kedves Csajok! Nyilván ti is elkövettek mindent azért, hogy még szebbek, kívánatosabbak legyetek nap mint nap. Sok munkával jár, de megéri, amikor az elismerő pillantásokat bezsebeljük, férfiaktól, nőktől egyaránt! Az azénszájfényem.hu oldal létrehozóinak is az a célja, hogy a szép külső kialakításához, megőrzéséhez hozzájáruljanak professzionális termékükkel, a Lip Seduction ajakdúsító-ajakápoló szájfénnyel. Mostantól a Lip Seduction szájfények kaphatók az azénszájfényem.hu oldalon, és jó hír, hogy akár 1 nap alatt kiszállítják neked a kiválasztott szájfényt!

Elindult az azénszájfényem.hu online shop!

A Lip Seduction olyan ajakdúsító és ajakápoló szájfény, melynek használata után az ajkak azonnal élénkebbé és teltebbé válnak!
Nem szárít, nem ragad, puhára hidratálja és feltölti az ajkakat, miközben gyönyörű színt is kölcsönöz. Imádnivaló a bizsergető érzés, amit a szájfény felkenése után tapasztalunk, miközben érezhetően és láthatóan teltebbé válnak ajkaink!

Ha te is szeretnéd kipróbálni a Lip Seduction nyújtotta érzést, akár nyerhetsz is egyet, ha követed az alábbi lépéseket:

NYEREMÉNYJÁTÉK!

1. Lájkold az azénszájfenyem.hu facebook oldalát!

2.Majd látogass el a www.azenszajfenyem.hu weboldalra, válaszd ki annak az árnyalatnak a nevét, amelyik neked a legjobban tetszik! A színek neveit a szájfények elnevezésében találod.

3. Írd meg az azénszájfényem.hu facebook oldalán az üzenőfali cikk alatt hozzászólásban azt a színt, amit megszeretnél nyerni!

A játék 2011. április 18-ig tart, sorsolás április 19-én. A nyertes nevét az azénszájfényem.hu facebook üzenőfalán tesszük közzé!

Gyere és ragyogj velünk!

Érdemes most induláskor csatlakozni az azénszájfényem.hu facebook oldalához, mert a továbbiakban lesznek olyan akcióink, meglepetéseink, játékaink, amiket csak ott érhettek el!
Aki imádja a szájfényeket, és szeretne teltebb ajkakat, ne habozzon, tartson velünk!:)

Scarlett Johansson és Cameron Diaz sminkese is a Lip Seductiont használja



Kapcsolódó márkák: Lip Seduction

Kapcsolódó üzletek: azénszájfényem.hu


Ajánljuk még


Kommentek

marta.k – 2011. ápr. 15., 12:05

én rendeltem, barom jó!!:)


EsztiIihttp://esztiii-fashionismylife.blogspot.com/– 2011. ápr. 5., 16:38

Nagyon tettszik! Én is rendelek.. :)


Benes Anasztázia – 2011. ápr. 5., 10:49

Nekem az átlátszó a kedvencem azt szeretném :-)


bea28 – 2011. ápr. 5., 00:23

úhhh, ez nagyon nagyon állat! megyek rendelni!:)