Gaudí Jeans: Már nem csak interneten!

Frissítve: 2011. márc. 29., 17:37 | Megtekintve: 4230

Sorra nyitnak új üzletek az Arena Plazában, most éppen a korábban csak internetes rendeléssel elérhető Gaudí Jeans nyitott egy márkaboltot az olasz divat szerelmeseinek.


Egy hete megnyitotta első magyarországi üzletét a közkedvelt olasz divatmárka a Gaudí, teljes nevén a Gaudí Jeans & Style üzlet az Arena Plaza emeletén.

A több mint 20 éves múltra visszatekintő márka 140 nm-es budapesti üzletében azok a nők és férfiak találják meg ruháikat, kiegészítőiket, akik merész, egyedi stílusukkal szeretnének kitűnni a tömegből.

A Gaudí Arena Plazában debütáló idei tavaszi-nyári kollekciójában mindenki megtalálja a kedvére való darabokat, hiszen ezt a kollekciót is úgy tervezték, hogy a laza városi viselettől kezdve a sportos öltözéken keresztül az elegánsabb viseletek iránt érdeklődők igényeit is kielégítse.

Emellett számos egyéb változás történt az Arena Plazában: az elmúlt három hónapban a Gaudíval együtt 6 új üzletnyitás volt a bevásárlóközpontban. Megnyitotta tizenkettedik magyarországi üzletét az Yves Rocher illatszermárka, a Camaieu francia divatmárka immáron az Arena Plazában is megtalálható, illetve SIX bizsu, ékszer üzlet nyílt a földszinten.



Kapcsolódó márkák: Gaudí


Ajánljuk még

Francia trend itthon: megérkezett a Camaïeu!


Kommentek

clare_sz – 2011. márc. 29., 23:48

szupi, sokat járok az arenába, majd megnézem amik számomra újak