Thomas Sabo bemutatta nemzetközi nagykövetét, Katy Perry-t

Frissítve: 2011. márc. 10., 06:00 | Megtekintve: 3172

Az idén huszonhetedik születésnapját ünneplő német ékszermárka, a THOMAS SABO Münchenben mutatta be nemzetközi nagykövetét: az amerikai pop ikont, Katy Perry-t.


A Nemzetközi Ékszer- és Óravásár alkalmából a THOMAS SABO tizenöt ország sajtóképviselőjét hívta meg az új, POP NOW! nevet viselő kollekció bemutatójára, ahol a kaliforniai énekes-dalszerző Katy Perry is jelen volt, mint az ékszermárka hivatalos nemzetközi nagykövete. A stílusikon Katy Perry a müncheni koncertje előtt – amit a Californian Dream című turnéja keretében adott – időt szakított arra is, hogy a nemzetközi újságírókkal is beszélgessen egy jó hangulatú sajtótájékoztató keretében.

Katy Perry a müncheni sajtótájékoztatón

Katy Perry 2011 januárja óta a Thomas Sabo Sterling Silver, Charm Club és Órák nagykövete – az énekesnőre épített kampány már a nemzetközi divatmagazinokban szerepel világszerte, valamint ahogyan legutóbb a Grammy-n is láthattuk, Katy Perry a nyilvános szereplésein THOMAS SABO ékszereket visel. A sajtótájékoztató után a THOMAS SABO bemutatta a 180 jelenlévő újságírónak a pop ihlette, vakító színekben pompázó, vadonatúj ékszereit és óráit a 2011-es tavaszi-nyári kollekcióból.

A kampány a híres énekesnővelKapcsolódó márkák: Thomas Sabo


Ajánljuk még


Kommentek

EsztiIihttp://esztiii-divatazeletorome.blogspot.com/– 2011. márc. 10., 18:30

Egész jó... ;)


sweet – 2011. márc. 10., 17:27

nem rossz...


kovács jázmin – 2011. márc. 10., 10:03

én bírom a kiscsajt, voltam a koncertjén is, és jók az ékszerek!