Helly Hansen bemutatja legújabb edzőruha kollekcióját

Frissítve: 2011. febr. 23., 06:00 | Megtekintve: 2421

Akár lelkes sportember vagy, akár csak újra formába szeretnél jönni, itt az ideje elkezdeni a tavaszi edzéseket, hiszen a nyári, szabadtéri sportok csak jó állóképességgel élvezetesek igazán, ebben segít a Helly Hansen új kollekciója.


A kollekció női és férfi pólói, melegítő felsői, és nadrágjai a HH® Cool™-ból készülnek, ami a Helly Hansen legfejlettebb anyaga, amit kifejezetten a nagy igénybevételt jelentő sportokhoz alakítottak ki. A HH® Cool™ bizonyítottan elszívja a bőrfelületről a felesleges hőt és nedvességet, és ezáltal minden más poliészternél vagy természetes anyagnál jobb hűtőhatást fejt ki. Az anyag két rétegből áll: a Helly Hansen LIFA®-ból készült belső rétegből, ami 40%-kal könnyebb és 60%-kal szárazabban tart minden más textilszálnál, és a külső poliészter rétegből, ami elvezeti a nedvességet, ezáltal hűtve a bőrt.

Női felsőrész

Férfi póló

Így mind a férfi, mind a női kollekció darabjai fejlett nedvesség- és légáteresztő anyagból készültek, nagy teljesítményre képes, tréning felsők. A felsők szellőzését a Pace SS ⅟2 cipzár is segíti. Egyes darabok pedig a speciális, varrás nélküli kialakításnak köszönhetően úgy biztosítják a szabad mozgást és a kényelmet, hogy közben egyáltalán nem feszülnek és dörzsölnek.
Nektek tetszik?

Női hosszú ujjú

Férfi felső hátrésze



Ajánljuk még


Kommentek

EsztiIihttp://esztiii-divatazeletorome.blogspot.com/– 2011. febr. 23., 15:53

Tettszenek! Lehet, hogy majd veszek valamit...a kollekcióból!


bea – 2011. febr. 23., 14:31

érdekes, nem rosszak, micsoda technikai információk:)