Két lány "együtt" Gaultier kampányában

Frissítve: 2011. jan. 29., 07:00 | Megtekintve: 2499

Jean Paul Gaultier legújabb kollekcióját két gyönyörű modell, Karolina Kurkova és Andrej Pejic népszerűsíti, akik a szó minden értelmében együtt szerepelnek a fotósorozat képein.


Jean Paul Gaultier 2011 tavasz-nyári kollekciójának reklámkampányát hamarosan mi is láthatjuk, egyelőre csak két képnyi ízelítőt kapunk belőle. Az viszont már most is egyértelmű, hogy Karolina Kurkova és Andrej Pejic mindent megtettek a forró tavaszi hangulat elérése érdekében.

A merészség mindig sikert hoz Gaultier-nak, így most sem fogta vissza magát. A sorozatot az Inez van Lamsweerde – Vinoodh Matadin páros készítette, akik ismét elérték, hogy a kampány többi fotójára is nagyon kíváncsiak legyünk egy ilyen beharangozó után.



Kapcsolódó márkák: Jean Paul Gaultier


Ajánljuk még


Kommentek

gigi – 2011. jan. 30., 11:34

állítólag kapkodnak ezután a fiú-lány után, tele van megbízásokkal, imádják a megrendelők azt olvastam


Pankahttp://vitrinblog.hu– 2011. jan. 29., 12:24

Ezzel a cikkel tényleg csak annyi baj van, hogy megtévesztő. Andrej Pejic ugyanis fiú- a látszat ellenére is. És pontosan erről az androgün kinézetéről híres. Úgyhogy a félreértések elkerülése végett lehet módosítani kellene a címen. (mondjuk ha átteszitek a macskakörmöt az együtt-ről a lány szóra, máris jobban veszi ki magát).


andras – 2011. jan. 29., 11:08

ja, az az Andrej az fiúcska:)


emese – 2011. jan. 29., 09:18

hoppá..gaultier mindig kitalál valami extrémet..