Power Balance - az erőnlét és hajlékonyság karkötője

Frissítve: 2010. okt. 29., 10:49 | Megtekintve: 7541

Sportolsz, vagy csak szeretnél jobb állóképességet? Ismerd meg az egyedülálló Power Balance karkötőt, mely hajlékonyságodat és állóképességedet javítja, ráadásul színes, stílusos kiegészítő is.


A Power Balance egy forradalmi technológia, mely Mylar hologramokat használva pozitívan hat az emberi test mágneses mezejére, javítva az egyensúlyt, erőt és hajlékonyságot – ez a sport és a mindennapi élet során is hasznos. Válassz színt és viseld a karkötőt trendi kiegészítőként!

Hogyan működik?

Minden dolognak – személynek, állatnak, kőnek vagy fának a földön – megvan a maga természetes rezonanciafrekvenciája. A Föld elektromágneses tere, a világűr, és a meditálásban lévő emberek kb. 7,8 Hz hullámhosszon rezonálnak. Ezt a frekvenciát Shumann rezonanciának hívják.

A Power Balance karkötő képes a rezgésszámot kijavítani és ezzel hamornizálni az emberi test energiaáramlásait. A karkötő pozitív tulajdonságait már sok ismert profisport és celeb személyiség is élvezi.

1. Az egyensúly javítása

A jó stabilitás és egyensúly a siker alapjai bármely sport űzésénél. Egy egyszerű teszt képes meggyőzni azokat is, akik elsőre bizalmatlanok: Elég egy lábon állni, kezet széttárva tartani és a könyök vagy az alkar részen nyomás alkalmazni fentről lefelé. A Power Balance karkötővel az ember azonnal érzi, hogy testtartása sokkal szilárdabb, nehezebb elveszíteni az egyensúlyt.

2. Nagyobb hajlékonyság és flexibilitás

Mindennapi emberek és élsportolók is igazolják hogy a Power Balance karkötő viselésekor a testük hajlékonysága és flexibilitása javult. Ennek igazolására álljon kicsit szétterpesztett lábakkal, kezeket előrenyújtva és törzsben forogjon oldalra – jobb kéz esetében jobbra Tekintetével kísérje kezét és jegyezze meg a fordulás maximális szögét. A Power Balance karkötővel ez a szög több fokkal megnagyobbodik.

3. Erőnlét növekedés

A harmonikusan áramló energia erőnlét növekedésben is megnyilvánul. Ennek tesztje: álljon fel lábait összetéve, kezeit engedje le a test mellett, tenyereit fordítsa hátra és felfelé. Egy asszisztens ököllel lefelé irányított nyomást fejtsen ki tenyerére. Karkötő nélkül könnyen kibillenti az egyensúlyából, karkötővel viszont képes nagyobb erőnek is ellenállni.

Power Balance mindenkinek

Az utóbbi időben vílághírű személyiségeken láthattuk a karkötőt: színészek, Forma 1 versenyzők, jégkorongozók, kosárlabda játékosok, futballisták és átlagemberek is viselik. A felhasználók említik még az alvás javulását, az immunrendszer erősödését, jobb stresszekezelést, a fájdalmas ízületek és izmok lazítását.

Rendeld meg!

A Power Balance karkötő elérhető a ProfiTrade webáruházban, 8.900 Ft-os áron. Próbáld ki te is!



Kapcsolódó márkák: Power Balance


Ajánljuk még


Kommentek