Bezárt az Armani, éljen az Armani!

Frissítve: 2010. jún. 18., 05:00 | Megtekintve: 2631

Jó és rossz hírekkel egyszerre szolgál most a magyarországi Armani az elkötelezett rajongóknak. A Caffé elveszett, de a divat tovább él.


A Burzsuj blog írásából megtudtuk, hogy az Andrássy úti első és egyetlen Armani Caffé végleg bezárja kapuit.

A Burzsuj.blog.hu ezt írja a bezárás okairól:

Információink szerint csak a berendezés százmilliós nagyságrendű összegbe került Kedves Ferencnek (pontosabban a százmilliós alaptőkéjű Fashion & Cafe Zrt-nek), aki a NAPI Gazdaság kiadványa szerint 10,7 milliárdos vagyonával a 49. leggazdagabb magyar. Emellett nem lehetett kevés a volt ING székházban lévő 150 négyzetméteres helység bérleti díja sem, a legfőbb gondot mégis az okozhatta, hogy a vendégforgalom már a kezdetektől fogva messze alul múlta a várakozásokat.

De aggodalomra semmi ok, legalábbis ami a luxus designer ruhák rajongóit illeti, hiszen maga az üzlet továbbra is virágzik, így hamarosan más nemzetközi márkák is beköltözhetnek az Andrássyra.

Ha salátát enni nem is, ruhát vásárolni mindenképpen szeretnek a magyarok az Armaniban. Az üzlet így továbbra is megmarad, mi több a hírek szerint több – szerintünk két – új luxus divatmárkával tárgyalnak a hazai nyitásról.



Ajánljuk még


Kommentek

Croft – 2010. jún. 18., 12:09

Sajnálattal hallom. Pedig én rendszeres vásárlójuk voltam ha lehet így mondani.:(