Dívák Éjszakája: főszerepben a NŐ

Frissítve: 2010. máj. 28., 05:00 | Megtekintve: 2343

A Dívák Éjszakáján minden a hölgyekről szól! A divatbemutatóval egybekötött jótékonysági eseménysorozat megálmodója, Tórizs Hajnalka a nőt szeretné középpontba állítani.


Tórizs Hajnalka sminkmester néhány éve már több alkalommal szervezett vidéken Női Nap elnevezésű kiállítást és vásárt; most ezt a kezdeményezést folytatja, és teljesíti ki a fővárosban.

„A Dívák éjszakáján a hölgyeké volt a főszerep, számos olyan dologgal találkozhatott a közönség, ami a szépségápolásról, az egészséges életmódról, egy kis „bűnözésről” – csokik és sütemények formájában – valamint a divatról szólt. Pásztor Anni látványos show keretében mutatta be legújabb, virágvarázs kollekcióját; a műsort kubai táncosok tették tüzessé. A Dívák éjszakája mindezek mellett egy támogatói est is, a tombolákból befolyt több százezres nagyságrendű összeget az anyaotthonok támogatására ajánlottuk fel. Személyes indíttatás miatt döntöttünk az anyaotthonok mellett, hiszen sajnos az én életemben is volt olyan időszak, amikor szükségem lett volna a segítségre” – mondja Tórizs Hajnalka, a Dívák éjszakája megálmodója.

Az eseményen több szépségkirálynő és ismert modell felvonult, erősítve ezzel a nőiesség és szépség üzenetét. Az est háziasszonya Horváth Éva volt, Freire Szilvi virágvarázs összeállításban, Kis Hegedüs Réka pedig pink menyasszonyként vonult végig a kifutón.



Ajánljuk még