Első képek: Versace Unique mobiltelefon

Frissítve: 2010. máj. 24., 05:00 | Megtekintve: 3934

A Versace luxus divattelefonja, a Unique lesz az első teljes touchscreen-nel rendelkező okostelefon, amit kizárólag ékszerészek és óraszalonok árusítanak majd.


A legnagyobb divatházak sorra hozzák ki a design, luxus és ár terén egyre különlegesebb és kiemelkedőbb telefonokat, hogy minden divatrajongó villogtathassa trendi kiegészítőként a mobilját.

A multimédiás telefonként aposztrofált Versace Unique egy értékes drágakőre hasonlít, és természetesen a Medúza fejes Versace logó is helyet kap rajta.

A legtöbb korábban piacra dobott luxus divattelefon csak alap funkciókat tudott elláttni, a Versace modellje viszont elsősorban e-mailek fogadására, zene és videó lejátszásra és (5 megapixeles kamerájának köszönhetően) fényképezésre lett kifejlesztve.

Az LG, Versace és a francia Modelabs együttműködésének gyümölcseként létrejött telefonok egyes alkatrészeit kézzel gyártják, a legkifinomultabb minőségű anyagokból. Az érintőképernyő kristályfelületét állítólag képtelenség megkarcolni.

A Unique-ot mobiltelefon szaküzletekben nem kaphatjuk meg, csakis ékszer- és óraszalonok, illetve Versace butikok árusítják majd. A megjelenés időpontja 2010 június – addigra az is kiderül, hogy pontosan milyen színekben és mennyiért lesz elérhető.



Kapcsolódó márkák: Versace


Ajánljuk még


Kommentek

digitimehttp://karolyhozta.com/karoly.html– 2010. máj. 27., 11:30

Tényleg jól néznek ki! Milyen szép is lenne, ha az összes kütyüt komoly tervezők csinálnák, mert néhány kutyául néz ki! Na mondjuk a Bowers & Wilkins Zeppelin iPod dokkolója igencsak meg van csinálva! :-) Itten meg lehet nézni: http://karolyhozta.com/karoly.html (Nézzen bele menüpont)


Regcsii – 2010. máj. 24., 09:51

Nagyon jól néz ki.*-* 5 megapixel, na az már nagyon jó.:D
de biztos annyira drága, hogy sosem tudnám, megvenni.:/
pedig a Versace a kedvencem..


Doresz – 2010. máj. 24., 09:31

hááát "e-mailek fogadására, zene és videó lejátszásra és (5 megapixeles kamerájának köszönhetően) fényképezésre" jó, meg gondolom telefonálásra is :) azért egy iphone jobb! de érdekel mennyibe kerül ez mert nagyon szép :)


Rose – 2010. máj. 24., 09:20

najó, szép, szép, de mit tud?