Csivava divatbemutató gazdiknak és kutyusoknak

Frissítve: 2010. máj. 15., 10:14 | Megtekintve: 4982

Minden várakozást felülmúlt Magyarország első Csivava Majálisa, az eseményen ugyanis több száz gazdi és kutyus vett részt. Már a kezdésnél kiderült: az első alkalommal megrendezett találkozó azonnal kinőtte a helyszínt.


Özönlöttek a világ legkisebb kutyafajtájának számító csivavák és gazdáik a Római partra, hiszen itt tartották meg az első Csivava Majálist. A rendezvényen volt ügyességi verseny, kutyadivat-bemutató, valamint megannyi érdekes program és nyeremény.

„Mivel nekem is van egy csivavám – Joey –, és tudom, hogy számos előítélet ellenére milyen okos és jól nevelhető fajta, ezért fontosnak tartottam, hogy végre legyen egy csivava találkozó, ahol a kutyatartást tervezők megismerhetik ezt a fajtát" – meséli Kis Hegedűs Réka szervező. – "Azt azonban nem sejtettem, hogy ilyen nagy lesz az érdeklődés. Boldog vagyok, hogy elértük a célunkat: jól szórakoztak a gazdák és vélhetően a kutyusok is. Szaktanácsot kaphattak Dr. Varga József állatorvostól, ügyességi versenyen vehettek részt, valamint megtekinthették az idei kutyatrendet. Emellett Kiss Csanád „állati fotós” ajándék kutyaképeket készített, legnagyobb örömünkre pedig az Elveszett Állatokért Alapítvány segítségével örökbe fogadott valaki egy elhagyott cicát.”

A Csivava Majálisra a hírességek is ellátogattak, természetesen saját csivaváikkal. Somló Tamás és kislánya, Fresh Andi, Sónyák Szilvi playmate, Paksy Tímea kajakozó, valamint a szervező Kis Hegedűs Réka és párja, Balogh Gábor öttusa világbajnok is bemutatta a kis házi kedvencét.



Ajánljuk még


Kommentek

netti – 2010. júl. 6., 11:42

Szörnyúek ezek az emberek akik a kutyáikat kínozzák ezekkel a több ezres vackokkal! Igen persze hogy ez a kicsi kutya fázik télen vagy hideg időben. Én például egy gyerek mellényt alakítottam át a kutyámnak. Meg se kellett venni a drága vackot és a kuytusnak is sokkal kényelmesebb.