Húsvéti csokiruha - bizarr, ehető divat

Frissítve: 2010. ápr. 2., 04:00 | Megtekintve: 3243

20 kiló csokiból készült az a különleges, igen rövid ideig tartó ruha, amit Richard de Chazal divattervező az idei húsvéti ünnepek alkalmából készített.


A neves divattervező három napig dolgozott ezen a csokoládé ruhán, ami ráadásul csak addig marad meg, míg szét nem olvad vagy el nem fogyasztják a csokirajongó divatőrültek.

Richard de Chazal, az ismert haute couture tervező egy most hétvégén tartandó húsvéti divatbemutatóra alkotta meg ezt a csodálatos, de bizarr ruhadarabot. Az ausztráliai show fő darabja 20 kg csokiból készült.

“Csokievésben gyakorlott vagyok, de ez a munka megizzasztott, rengeteg égési sebet szereztem” – vallotta be de Chazal. – “Jelenleg rá se tudnék nézni semmilyen csokoládéra.”

A csokiruha felső része egy valódi, vízálló fűzőre aprólékos munkával felvarrt csokidarabokból áll, amiket forró spatulával utólag elsimítottak. A szoknya Ferrero Rocher csokigolyó díszekkel készült, a műveletben pedig egy séf is segédkezett a tervezőnek.

A ruha a modell szerint nagyon nehéz, ráadásul ki kell tartania a hétvégi divatbemutatóig roncsolódás nélkül, de az biztos, hogy ez az egyedi ötlet feldobja majd a húsvéti műsort.



Ajánljuk még


Kommentek

netti – 2010. ápr. 6., 11:22

Hát igen. egy 20kg-os csoki ruhát biztos nem lehet könnyű viselni!


etke – 2010. ápr. 5., 10:51

én is megkóstolnám a ruhát, de szerintem nagyon erőltetett mosolya van.


netti – 2010. ápr. 4., 14:58

Bele kóstolnék a ruhába :)