Viseld Amy Winehouse ruháit!

Frissítve: 2010. márc. 13., 08:00 | Megtekintve: 3623

Persze nem azokat, amiket ő szokott hordani - az nem csak ízlés szempontjából lenne furcsa, de elérhetetlen is. Viszont Amy saját tervezésű kollekciójára hamarosan ráteheted a kezed!


Az 50-es évek inspirálták Amy pink-fekete kollekcióját, amiről az első rajzokat már most is megnézhetjük. Senki sem gondolta volna, de a brit Fred Perry támogatja Amy divattervezői próbálkozásait.

A kollekció 2010 őszén, a pletykák szerint október körül debütál, és 17 darabból áll majd. Ruhák, felsők, nadrágok és szoknyák mellett a Fred Perry márkára jellemző ingpólók is lesznek benne.

“Amy stílusa tökéletesen egyedi, mégis tükrözi a Fred Perry saját irányvonalát” – mondta Richard Martin, a márka marketing igazgatója. “Három nagy design meeting-et is tartottunk, ahol Amy elmondta nekünk a színekre, anyagokra, szabásvonalakra vonatkozó elképzeléseit. Ez a kollekció az utolsó részletig az ő stílusát testesíti meg.”

A márka képviselői annyira megbíznak Amy divattervezői tehetségében, hogy rögtön egy 2 éves szerződést írtak alá vele, vagyis négy kollekciót várhatunk tőle. A ruhákat kizárólag Fred Perry márkaboltokban kaphatjuk majd meg.

A rajzok forrása: WWD



Kapcsolódó márkák: Fred Perry


Ajánljuk még


Kommentek