Barbie belebújik a kis feketébe

Frissítve: 2010. jan. 31., 10:53 | Megtekintve: 8158

Ez már nem játék többé! A divatérzékeny nők mostantól nyugodt szívvel babázhatnak - megérkeztek a designerek által alkotott Barbie ruhák.


Az ikonikus “Kis Fekete Ruha” (LBD – Little Black Dress) variálhatósága miatt minden nő ruhatárának kötelező alapkelléke. Barbie szekrényéből eddig ez hiányzott, de most az LBD kollekcióban egyszerre 12 különböző fekete ruha jelenik meg, rengeteg kiegészítővel és designer babákkal.

A 12 új Barbie mind más arccal, hajjal, bőrszínnel és más-más fazonú kis fekete ruhával rendelkezik. Ráadásul többféle kiegészítő csomagot is vehetünk hozzájuk, így a különböző cipők, sálak, ékszerek és más apróságok segítségével az elegánstól a lazáig bármilyen stílust teremthetünk Barbie baba számára. Ez már több, mint játék, ez valódi stylist munka.

Híres divattervezők babái

Az új LBD kollekció megjelenésének örömére több neves designer is megalkotta saját Barbie babáját, amit egy jótékonysági akció keretében fognak árverésre bocsátani. Az eBay-en keresztül olyan tervezők saját babáira lehet majd licitálni, mint Isaac Mizrahi, Deborah Lloyd, Tory Burch, Rachel Roy és Monica Botkier.

Barbie rajongók, eljött a ti időtök!



Ajánljuk még


Kommentek

aleksza – 2010. febr. 1., 18:12

nem valószínű, hogy egy barbitól lesz valaki anorexiás plázapicsa.


Rhiki – 2010. jan. 31., 13:36

de sajnos ezt nem felnőttek hanem a kislányoknak veszik meg.... ne csodálkozzunk azon hogy mennyi az anorexiás és a plázapicsa aki azt hiszi a drága dolgaitól lesz valaki.... nem jó a barbiezás a gyerekeknek semmiképp


Veruska – 2010. jan. 31., 13:29

Esküszöm h megjött a kedvem venni egy Barbit magamnak :DDD imádnám felöltöztetni dizájn rucikba!