Hallottál a legújabb magyar márkáról?

Frissítve: 2010. jan. 15., 12:07 | Megtekintve: 2933

Ismerd meg a legújabb hazai táska márkát! A White nagyratörő tervekkel indult el, táskáinak titka a kézi készítésű anyagok különleges kombinációjában rejlik.


A White nem titkolt szándéka, hogy hamarosan Európában próbáljon szerencsét. A március elején bemutatandó 2010-es tavaszi-nyári kollekciót számos nemzetközi versenyen indítják majd.

A White termékeiben ötvözi a modern letisztultságot és az eleganciát, stílusában a japán és az északi kultúrák kifinomultsága is megjelenik. A márka legfőbb pilléreit a mértékletes vonalvezetés mellett az egyedi szövésű és fonású anyagok karakteres textúrái alkotják.

A többségében unisex táskák már kaphatók a Budapest belvárosában található, fiatal tervezők által indított Catwalkban, megrendelhetők a White új honlapján, illetve elérhetők lesznek az ugyanitt hamarosan elinduló webshopban is.

A győri származású tervező, Fehér József szövött anyag terveinek jelentős részét festmények formájában tervezi meg, képeiben ötvözi a képző- és az iparművészetet. Tone in Tone (Fehér alapon fehér) című kiállítása január 13-ig volt látható a budapesti Café Eklektikában.



Ajánljuk még


Kommentek

csokinyuszi – 2010. jan. 15., 19:11

Táskarajongó vagyok:) Gyönyörűek.


aleksza – 2010. jan. 15., 18:42

annyira szép táskái vannak, már néztem őket többször is... a '08-as kollekcióból többet is szívesen látnék a vállamon/kezemben :)